Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Βικελίδης ο Ολυμπιακός με Bet Builder στο 4.00

Στο Βικελίδης ο Ολυμπιακός με Bet Builder στο 4.00
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 10:24

Μετά από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Άρης δεν τα κατάφερε στη Λεωφόρο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 28', έμεινε και με δέκα παίκτες μετά την ανόητη αποβολή του Καμαρά στην εκπνοή του ημιχρόνου, έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το 90λεπτο με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες πήραν μεγάλο τρίποντο στην Τούμπα, με ανατροπή στο σκορ χάρη στα τέρματα των Ρόνι Λόπες και Ρέαμπτσουκ. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ χάρισε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο.

Η ψυχολογία έστρωσε μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τα στραβά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, ωστόσο οι εξελίξεις που αφορούν το ρόστερ της νέας σεζόν έχουν δρομολογηθεί.

Ο Άρης με 53 βαθμούς είναι 4ος, στο -1 από τον Παναθηναϊκό και το +1 από την ΑΕΚ. Μεγάλος στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο και η αποστολή των 'κιτρίνων' πολύ δύσκολη στη συνέχεια.

Ο Μπούργος είχε αμφιλεγόμενες επιλογές στο βασικό σχήμα της Λεωφόρου και σε συνδυασμό με την απουσία του βασικού του φορ, τώρα αναμένεται να πάει σε πιο ορθολογική ενδεκάδα. Για τον Μαρτίνς από την άλλη είναι ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, τεστάροντας τους σε ματς υψηλών απαιτήσεων.

Οι γηπεδούχοι 'καίγονται' και η διαχείριση της πίεσης δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Ο Ολυμπιακός είναι άνετος και πρωταθλητής, το ερώτημα αν άδειασε ψυχολογικά είναι πάντα στο τραπέζι, από την άλλη όμως η παντελής απουσία άγχους μπορεί να τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Το Bet Builder Χ2 & goal/goal στην αναμέτρηση του 'Κλ. Βικελίδης' σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης