Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοπληρωμένο διπλό στη Γερμανία

Καλοπληρωμένο διπλό στη Γερμανία
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 11:09

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζευγάρι Ντάρμστατ - Σαντχάουζεν, με τη Ντάρμστατ να ξεκινάει πολύ άσχημα τη σεζόν, αφού ήταν κακή στο Ρέγκενσμπουργκ, ενώ θα λείψουν και οι δύο βασικοί αμυντικοί της, ο Πφάιφερ και ο Ίσεργουντ. Εξαιρετικά σημαντικές απουσίες, αφού παίζουν σπουδαίο ρόλο τόσο στην άμυνα της Ντάρμστατ όσο και στην επίθεση.

Η περσινή Ντάρμσταντ τα πήγε περίφημα και λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης δεν κατάφερε στο τέλος να φτάσει στην άνοδο. Τι γινόταν λοιπόν πέρυσι; Κατά 80% το τρικ που είχε βρει ο κόουτς Λίμπερκνεχτ, ήταν να αναπτύσσεται η ομάδα χρησιμοποιώντας τους δύο στόπερ ως «μοχλούς».

Η ομάδα έχει ήδη αποδυναμωθεί το φετινό καλοκαίρι, με δύο σημαντικές αποχωρήσεις. Ο ένας είναι ο Σκάρκε, που πήγε στην Ουνιόν Βερολίνου, ενώ ο δεύτερος είναι ο επιθετικός Πφάιφερ (καμία συγγένεια), που βγήκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 γκολ και έξι ασσίστ. Τεράστια απώλεια επιθετικά για τη Ντάρμστατ, με τον Τιτς να δείχνει πως έχει θέματα χημείας με τις προσθήκες που έγιναν.

Πέραν αυτών που έφυγαν (Σκάρκερ και Πφάιφερ), θα λείψουν ο εξαιρετικά σημαντικός Πφάιφερ (κόκκινη) και ο έτερος αμυντικός ο Ίσεργουντ. Επομένως, ο κόουτς Λίμπερκνεχτ θα πρέπει και να βρει την κατάλληλη χημεία όσον αφορά την ανάπτυξη της ομάδας του, που ήταν καταστροφική απέναντι στην Ρέγκενσμπουργκ και να κάνει αλχημείες όσον αφορά την ενδεκάδα. Πολλά λοιπόν τα ερωτηματικά, όπως φαίνεται στο γράφημα 4. Θα τραβήξει τον δυναμικό Γιαζούλα ως στόπερ; Τι υποστήριξη θα έχει ο Κέμπε; Ποιος θα πλαισιώσει τον Τιτς; Οι δύο που θα παίξουν στόπερ θα είναι σε θέση να παίξουν το διαγώνιο παιχνίδι της Ντάρμστατ; Χόνζακ και Μέλεμ μοιάζουν εντελώς ντεφορμέ.

Από την άλλη έχουμε μια Σαντχάουζεν, που με το… καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να αντισταθεί σε δυνατούς αντιπάλους. Επικράτησε της Αρμίνια στην πρεμιέρα, ενώ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Τα αδέρφια Κινσόμπι έχουν βρει χημεία. Υπάρχει εμπειρία στην άμυνα και ασφαλώς το ότι είναι μια ομάδα που ποντάρει πολύ στο πάθος και την ενέργεια, με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα πως αξίζει το ποντάρισμα μας. Αν εγκλωβίσει την Ντάρμστατ, τότε σίγουρα θα βρει τρόπους να κάνει την ζημιά, είτε με αντεπιθέσεις, είτε με στημένες φάσεις. Aυτή τη στιγμή η μέγιστη τιμή στο διπλό της Σαντχάουζεν είναι το 4,10

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Nτάρμσταντ-Σαντχάουζεν: 2 (απόδοση 4.10), 19:30

Ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ αλλά και όλες οι εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες" target="_blank">στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

Διαβάστε επίσης