Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 18:33

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Μακάμπι Χάιφα κατέκτησε τον τίτλο στο Ισραήλ, πέρυσι, με διαφορά πέντε βαθμών από την Μπερ Σεβά. Από εκείνη έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ, αφού μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια του τελικού Κυπέλλου και αφού δεν άλλαξε τίποτα στην παράταση, έχασε την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι. Εδωσε μερικά φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε Μαλίν (0-1) και Φιτέσε (0-1), γνωρίζοντας απώλειες με το ίδιο σκορ. Πριν από λίγες μέρες ηττήθηκε, ξανά, στα πέναλτι από την Μπερ Σεβά στον τελικό Σούπερ Καπ. Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Αυγούστου και η ομάδα είναι ανέτοιμη, χωρίς πολλά παιχνίδια στο στάδιο προετοιμασίας.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης, από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού ολοκλήρωσε με μέτριες εμφανίσεις τα δύσκολα φιλικά προετοιμασίας (2-2-4), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψει στο Ισραήλ για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά, αποκτώντας τον Βρσάλικο (άμυνα), αλλά και τους Πίπα, Ζινκερνάγκελ και Καμαρά, μεταξύ άλλων. Πολύ κρίσιμος ο πρώτος αγώνας, αφού το σύνολο του Μαρτίνς ψάχνει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση, την ερχόμενη εβδομάδα, στο Φάληρο.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Τετάρτης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε, την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι, για το μεγάλο αυτό ματς, αλλά και για το πως ο ίδιος και η ομάδα του, το αντιμετωπίζουν. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο Πορτογάλος δεν ανέλυσε συστήματα και τρόπο παιχνιδιού, αλλά έδωσε το στίγμα του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν ασχολείται με τις καιρικές συνθήκες, την έδρα της Μακάμπι, ή τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. Βλέπει μόνο την πρόκριση.

Αναλυτικά:

Σας προβληματίζει το θέμα των καιρικών συνθηκών; Υπάρχει κάποιο αγωνιστικό θέμα της τελευταίας στιγμής και τέλος έχετε στο μυαλό σας το 4-3-3;

Σε σχέση με την υγρασία και τις συνθήκες θα είναι πιο υψηλή σε σχέση με την Ελλάδα, όμως η ομάδα μας είναι έτοιμη. Δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλές σε σχέση με την Ελλάδα εκείνη την ώρα τα έχουμε δει αυτά. Πιστεύω θα ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις του αγώνα και στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε κάποιες αλλαγές, ο Ανδρούτσος έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, το ίδιο και ο Χασάν στο πλευρό του, όπως και ο Μπα στο πόδι του. Κάναμε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, Άβιλα και Κούντε θα είναι μαζί μας. Για τα επόμενα ματς δεν υπολογίζουμε τους Χασάν, Μπα και θα είναι στη διάθεσή μας ο Άβιλα με τον Κούντε. Για το σύστημα δεν θα σας αποκαλύψω πως θα αγωνιστούμε, είναι όμως μία πιθανότητα αυτή που είπατε.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Είδατε τη Μακάμπι και έχετε την τελευταία εικόνα της αντιπάλου σας, τι περιμένετε από τη Μακάμπι και τι θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό που θέλει.

Πραγματικά είδα το τελευταίο της ματς κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Η Μακάμπι μπήκε δυνατά στον αγώνα και σκόραρε γρήγορα, στη συνέχεια αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά επέμεινε αρκετά στο παιχνίδι της. Είναι μία ομάδα με ποιότητα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θα αντιμετωπίσουμε τα δύο παιχνίδια ως δύο τελικούς, είναι οι πρώτοι τελικοί που έχουμε μέχρι τους ομίλους και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ξέρουμε ότι η Μακάμπι είναι μία ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να μας κάνει να προσαρμοστούμε εμείς στο παιχνίδι της. Αυτή είναι η δύναμή της, η πίεσή της και η καλά οργανωμένη άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι και επίσης ξέρουμε ότι μία συνθήκη που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι και η δυνατή έδρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της.

Υπάρχει πίστη απ' ότι φαίνεται, ωστόσο επειδή πέρσι υπήρξε αυτός ο αποκλεισμός, αισθάνεστε ότι υπάρχει και μεγαλύτερη πίεση φέτος, γιατί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να είναι ο Ολυμπιακός εκτός ομίλων Champions League είναι κάτι τουλάχιστον ασυνήθιστο.

Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας ξεκάθαρα, όπως ξέρουμε και τις φιλοδοξίες μας. Συγκεντρωνόμαστε στο τώρα και όχι στο τι έγινε την προηγούμενη σεζόν, ο αποκλεισμός αποτελεί παρελθόν και είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα. Ξέρουμε ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητές μας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Καλοπληρωμένο διπλό στη Γερμανία

Καλοπληρωμένο διπλό στη Γερμανία

Το BetMarket.gr αναλύει σημαντικές απουσίες, μεταγραφικές απώλειες και καταλήγει σε διπλό που τετραπλασιάζει από το Γερμανικό πρόγραμμα της Παρασκευής (22/7).