Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση με οδηγό τον Ελ Αραμπί στο 3.75

Πρόκριση με οδηγό τον Ελ Αραμπί στο 3.75
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 10:19

Με μοναδικό στόχο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους πηγαίνει ο Ολυμπιακός στη Σλοβακία! Μετά το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν την πρόκριση στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (21:30) και να βρεθούν στα playoffs του Europa League.

Με τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει περισσότερες ώρες δουλειάς με τους παίκτες του, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δείξουν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς. Εκεί βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Γκριν (63’), απαντώντας με κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 86ο λεπτό. Στο 1.75 κοστολογείται η πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας, στο 2.09 εκείνη των Σλοβάκων.

Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι παίκτες του Βάις, οφείλονται κυρίως στην έλλειψη ομοιογένειας του Ολυμπιακού. Στοιχείο που αναμένεται ν’ αλλάξει προς το καλύτερο. Παράλληλα, στην εξίσωση πρέπει να μπει ο παράγοντας της εμπειρίας, στον οποίο υπερέχουν ξεκάθαρα οι Πειραιώτες. Η νίκη του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 2.45.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου η ομάδα του να μη χρειαστεί να… παίξει με τη φωτιά. Mε τον Παπασταθόπουλο να αισθάνεται ενοχλήσεις, οι Σισέ και Μπα είναι οι επικρατέστεροι για το δίδυμο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, έχοντας καλή εικόνα από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι, ο Ραντζέλοβιτς διεκδικεί θέση.

Αντίθετα, ο Ματιέ Βαλμπουενά πιθανότατα θα πάρει χρόνο προερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, εκτός από το γκολ που σημείωσε, στον Μαροκινό επιθετικό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και η ψυχολογική ανάταση της ομάδας στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού. Το να σκοράρει ο Ελ Αραμπί και να νικήσει ο Ολυμπιακός κοστολογείται στο 3.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης