Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη νίκη και βήμα πρόκρισης στο 2.25

Πρώτη νίκη και βήμα πρόκρισης στο 2.25
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 09:39

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Λευκωσία τον Απόλλων Λεμεσού (20:00), στον πρώτο παιχνίδι για τα playoffs της διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποτελούν το φαβορί του ζευγαριού, διαθέτουν περισσότερες παραστάσεις στην Ευρώπη και το να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση κοστολογείται στο 2.25.

Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο την περασμένη εβδομάδα και με δεδομένο ότι κέρδισαν χρόνο από την πρόκριση επί της Σλόβαν, αναμένεται περαιτέρω άνοδο της απόδοσής τους.

Ο Ζινγκερνάγκελ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στο νωθρό ξεκίνημα των Πειραιωτών. Μάλιστα, έως τώρα μετράει δύο γκολ στο ενεργητικό του. Ο Δανός μέσοεπιθετικός θ’ αναλάβει πρωτοβουλίες εκ νέου, εκτελεί όλα τα στημένα και το 4.33 για να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα κρίνεται αρκούντως ικανοποιητικό.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού περιμένει περισσότερα και από το… βαρύ πυροβολικό. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μετά τη φυγή του Τικίνιο, θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που ισοδυναμεί με περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Μαροκινός προσφέρεται στο 2.50 ως anytime scorer και στο 5.00 να σημειώσει το 1ο γκολ της αναμέτρησης.

Στις φετινές εμφανίσεις τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως «αχίλλειο πτέρνα» την άμυνα, η οποία σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς παραβιάστηκε. Στο Ρέντη δούλεψαν αρκετά την τελευταία εβδομάδα στον ανασταλτικό τομέα και στόχος είναι να διατηρηθεί το μηδέν. Το No Goal βρίσκεται στο 1.76.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τον αγώνα μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (φάουλ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι κ.ά.) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν όλα τα ενδεχόμενα ενός νοκ άουτ αγώνα (παράταση, πέναλτι κ.ά.).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης