Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Μένει όρθια στο Τορίνο η Ίντερ

Στοίχημα: Μένει όρθια στο Τορίνο η Ίντερ
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 10:33

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (06/11) με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά ντέρμπι “αιωνίων” στη Λεωφόρο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Serie A Ιταλίας και το μεγάλο παιχνίδι Γιουβέντους - Ίντερ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για τα στατιστικά και τις βαθμολογίες των μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως για τη βαθμολογία ιταλίας.

13η Αγωνιστική στη Serie A με τη Γιουβέντους να υποδέχεται στο Τορίνο την Ίντερ στις 21:45. Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-1. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 της Λέτσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η τρίτη σερί νίκη, βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης.

Υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε και η Ίντερ, που παρά την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εντός συνόρων έχει βρει ρυθμό, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σαμπντόρια και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη. Η Ίντερ έχει αγωνιστικό ρυθμό και έρχεται χωρίς απουσίες στο αποψινό "Derby d' Italia". Θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" στα τρανταχτά αμυντικά προβλήματα της Γιουβέντους που δείχνει τουλάχιστον μία κλάση κάτω ποιοτικά. Επιλογή μας αποτελεί το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.95.

Βρείτε όλα τα προγνωστικα ποδοσφαιρου σήμερα και τις αναλύσεις των ματς στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης