Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρέ επιλογών από Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα και Σέριε Α

Καρέ επιλογών από Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα και Σέριε Α
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 12:14

Κουπόνι που θυμίζει Σαββατοκύριακο το σημερινό, καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα και Ιταλική Σέριε Α. Στο Betmarket.gr συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σημεία κάθε κατηγορίας από το αποψινό μενού και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ισπανική Λα Λίγκα: Έλτσε – Χιρόνα

Αλλη μία κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της Έλτσε και νέα ήττα από τη Βαγιαδολίδ με 2-1. Άμεσες εξελίξεις με τον τεχνικό Αλμιρόν να απομακρύνεται από τον πάγκο. Στο ματς θα κατέβει με υπηρεσιακή λύση. Η Χιρόνα ήταν εξαιρετική απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και δίκαια κέρδισε με 2-1. Συνεχίζει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πλέον μετρά 10 διαδοχικά Goal/Goal.

Σε καθαρό σημείο δεν προκύπτει κάτι, στα γκολ όμως μπορεί να γίνει κουβέντα. Αν η Έλτσε δεν καταφέρει να σκοράρει και απέναντι σε αυτό το… χύμα ποδόσφαιρο που παίζει η Χιρόνα, τότε δεν ξέρουμε που θα το κάνει. Από την άλλη με τις επιθετικές λύσεις που διαθέτει η ομάδα της Καταλονίας είναι δύσκολο να μην πετύχει κάποιο τέρμα. Πάμε με το Goal/Goal εδώ σε απόδοση 1,92.

Γερμανική Μπουντεσλίγκα: Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Αν δεν προβούν ξαφνικά σε παιχνίδι σκοπιμότητας, τότε το goal/goal ημιχρόνου στο 4,00 είναι μια πολύ καλή επιλογή για το συγκεκριμένο ματς. Σε φόρμα η επιθετική αιχμή της Ντόρτμουντ, αντίστοιχα κι’ αυτήν των «λύκων». Λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου Κόβατς και Τέρζιτς, που έχουν αφήσει στην άκρη το μινιμαλιστικό ποδόσφαιρο των τελευταίων εβδομάδων.

Γερμανική Μπουντεσλίγκα: Στουτγκάρδη – Χέρτα

Αμφότερες με αρκετά βελτιωμένη εικόνα τελευταία. Τρίβουμε τα χεράκια μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου περιμένουμε αρκετά γκολ. Όσον αφορά σημείο, θεωρούμε πως το σετ αδικεί τη Χέρτα, που είναι εξαιρετικά μαχητική και αν αντέξει τις επιθέσεις της Στουτγάρδης, τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Δεν είναι καθόλου άσχημη η επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο στο πρώτο 45λεπτό σε απόδοση 3,80.

Ιταλική Σέριε Α: Σπέτσια – Ουντινέζε

H Σπέτσια έφτασε πολύ κοντά στο να βάλει τέλος στο αρνητικό εκτός έδρας σερί (7/7 ήττες), αλλά δεν άντεξε ως το τέλος (στο 89’ το 2-1). Κρατάει, πάντως, την αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές (Μίλαν). Πέντε παιχνίδια μακριά από τις νίκες η Ουντινέζε, εμφανές το ντεφορμάρισμά της (0-4-1).

Μεταμορφώνεται στην έδρα της η Σπέτσια (2-3-1), γεγονός που σε συνδυασμό με την αρκετά καλή εμφάνιση στο Μιλάνο και το ντεφορμάρισμα της Ούντινε, μας ωθεί στην κόντρα. Στο 4.20 ο άσος. Πιο συνετή επιλογή το 1Χ στο 1.90.

Betmarket Επιλογές

19:30 - Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ - Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου (4,00)

19:30 - Σπέτσια - Ουντινέζε - 1Χ (1,90)

20:00 - Έλτσε - Χιρόνα - Goal/Goal (1,92)

21:30 - Στουτγκάρδη - Χέρτα - Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου (3,80)

Διαβάστε επίσης