Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΟΝΑΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 18:43

ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, δοκιμάζεται στο Μονακό με την ισόβαθμη του – μία από τις τέσσερις- ομάδα του Πριγκιπάτου, σε ένα ντέρμπι κορυφής που εν δυνάμει μπορεί να τον αφήσει εντελώς μόνο πρώτο! Η Μονακό δεν είναι στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα και μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα. Ο τραυματισμός του Λόιντ την έχει επηρεάσει, αν και τους πόντους του τους προσφέρει και με το παραπάνω ο πολύ φορμαρισμένος Οκόμπο. Ο Τζέιμς δεν είναι στα γνωστά του στάνταρ και όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους για την εικόνα του Πριγκιπάτου. Πάντως, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή μέχρι στιγμής, με απολογισμό έξι νίκες σε οχτώ ματς. Πετυχαίνει μέσο όρο 82,5 πόντους μέσο όρο και επιτρέπει 82,1, οπότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για σχετικά υψηλή παραγωγή.

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στην μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μπήκε στο 2023 με το πόδι στο… γκάζι. Αρχικά επικράτησε της Αρμάνι εντός με τρομερό μπάσκετ κατά διαστήματα και στη συνέχεια διέσυρε και πάλι εντός την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει όλους τους παίκτες του και με όπλο την καλύτερη άμυνα που παίζει η ομάδα (77,2π.), μπορεί να τα καταφέρει. Οι «ερυθρόλευκοι», σκοράρουν 86,6 πόντους μέσο όρο. «Δεν θα βάλει δύσκολα μόνο σε εμάς η Μονακό, το κάνει σε όλους. Είναι καλή ομάδα και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι», τα λόγια του κόουτς Μπαρτζώκα πριν την σύγκρουση κορυφής.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Τρίτης.

ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Δύο βραδινά, ένα τα ξημερώματα

Δύο βραδινά, ένα τα ξημερώματα

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα το κουπόνι ΟΠΑΠ είναι φτωχό σε δράση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς είναι πολύ πιο εύκολη η τελική διαλογή.