Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 19:14

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ματς πρόκληση για την ΑΕΚ ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Για πολλούς λόγους. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Φάληρο, τη στιγμή που η Ένωση δεν έχει πανηγυρίσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στα 15 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι. Βρίσκεται πάντως σε απόλυτα θετικό μομέντουμ, με επτά σερί νίκες και την αυτοπεποίθηση της στα ύψη. Δεν διεξήχθη το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ελέω δοκαριών, εξέλιξη που έδωσε ανάσες αλλά «έκλεψε» και ρυθμό από τους «κιτρινόμαυρους». Στο -1 πλέον από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα αλλά και με αγώνα λιγότερο. Στο τελευταίο της ματς, επικράτησε 3-0 του Άρη στην «OPAP Arena», που ήταν η 11η νίκη της σε ισάριθμα ματς σε SL και Κύπελλο στο νέο της γήπεδο. Κατόπιν τεχνικής απόφασης αποκλείστηκαν οι Ρότα (δ. μπακ, 17/0), Μουκουντί (στόπερ, 15/1), Γιόνσον (αμ. χαφ, 18/0), παραμένουν εκτός δράσης ο Φερνάντες (χαφ, 4/0) και ο μακροχρόνια τραυματίας, όντας όμως πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, Μοχαμαντί (αρ. μπακ, 10/0).

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Σε ακόμα ένα φετινό ντέρμπι δεν μπόρεσε να κερδίσει, έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Αποτέλεσμα που πιθανότατα τον κολακεύει, καθώς είχε ως καλύτερο παίχτη του τον πορτιέρε Πασχαλάκη. Και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκο» έφτασαν στις 13 αγωνιστικές αήττητοι. Τελευταία ήττα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, υπέστησαν στη φιλοξενία της Ναντ στο Γιουρόπα Λιγκ (9/11). Έκτοτε μετράνε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 4-5-0 στις εξόδους τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για τους Πειραιώτες, ο ημιτελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Η ρεβάνς εντός έδρας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, μόνο στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ από τις 11Ν-4Ι-ΟΗ που μετράει στα 15 πιο πρόσφατα ντέρμπι με την Ένωση. Εντούτοις, πολλά θα εξαρτηθούν από την διαθεσιμότητα των Χάμες, Χουάνγκ και Μπιελ, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις. Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης