Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσέλσι-Ντόρτμουντ: Στοίχημα στο 1.88

Τσέλσι-Ντόρτμουντ: Στοίχημα στο 1.88
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 13:15

Τσέλσι και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην επαναληπτική αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί η παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι), με τους Γερμανούς να έχουν πάρει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ματς. Ανάλυση του αγώνα και στοίχημα σε απόδοση 1,88.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΕΛΣΙ

*Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 7 παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-3-3). Μάλιστα, έχει σκοράρει μόλις 2 τέρματα σε αυτά τα ματς.

*Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι μετρά σερί 4-1-2 τη φετινή σεζόν και σε όλες τις νίκες κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ.

*Η Τσέλσι έχει κερδίσει 6 από τις 7 εντός έδρας αναμετρήσεις της απέναντι σε Γερμανικές ομάδες

Η Τσέλσι έρχεται από την πρώτη της νίκη ύστερα από 6 ματς, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Λιντς για το πρωτάθλημα. Βέβαια για ακόμα μία φορά δεν έβγαλε… μάτια με την απόδοση της και εκμεταλλεύτηκε κυρίως τις αμυντικές παθογένειες τις αντιπάλου της (1,67 τα Xgoals της έναντι 1,61 της Λιντς). Αντιμετώπισε ζητήματα στο μεσοαμυντικό τρανζίσιον της, δεχόμενη 11 τελικές.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην πρώτη σύγκρουση της με την Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 1-0 στη Γερμανία, σε μία αναμέτρηση που δημιούργησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (2,09 τα Xgoals της έναντι 1,51 της Μπορούσια και τελικές 19-14 υπέρ των Μπλε), όμως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άστοχη και έφυγε με το κεφάλι… σκυμμένο.

Γενικότερα, ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ βρίσκεται κάτω από έντονη αμφισβήτηση και πίεση για αποτελέσματα, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις αναφορικά με την παραμονή του στον πάγκο της. Το κύριο πρόβλημα τον Μπλε το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με το τελείωμα των φάσεων, ενώ αμυντικά δεν έχουν την εικόνα του παρελθόντος.

Στα αγωνιστικά νέα δεν θα δώσει το παρών λόγω τιμωρίας ο μέσος Μάουντ (32 εμφανίσεις, 3 τέρματα), ενώ θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού ο ηγετικός στόπερ Τιάγκο Σίλβα και ο δεξιός μπακ Αθπιλκουέτα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

*Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης το 2023, καθώς μετρά 10 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ μόλις σε 2 από αυτές δεν κατάφερε να πετύχει πάνω από 2 τέρματα.

*Στο Τσάμπιονς Λιγκ τρέχει σερί 3-3-1 τη φετινή σεζόν με μοναδική ήττα το 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

*Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε και στις 5 τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Αγγλικές ομάδες.

Η Ντόρτμουντ αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης (10/10 νίκες μετά την επανέναρξη), ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδια της μπορεί να ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Λειψίας (2-1, με 1.26 τα Xgoals της έναντι 2,52 της αντιπάλου της).

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον πρώτο αγώνα της με την Τσέλσι επικράτησε με 1-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, όμως δέχτηκε αρκετές φάσεις και η άμυνα της πέρασε ζόρικες στιγμές (8-2 οι τελικές στον στόχο υπέρ των Μπλε). Εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και με όπλο τις της γρήγορες αντεπιθέσεις ευτύχισε να πετύχει το μοναδικό γκολ του ματς.

Σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και φόρμα η ομάδα του Τέρζιτς, η οποία στην κόντρα-επίθεση είναι φωτιά και δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να τις μετουσιώσει σε τέρματα. Μοναδικό ψεγάδι της, ότι δέχεται εύκολα φάσεις, αφού στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της έχει δεχτεί 29 τελικές στην εστία της (μέσο/όρο 5,8 τελικές ανά ματς).

Στα αγωνιστικά νέα ο σκόρερ του πρώτου ματς Αντεγιέμι (24 εμφανίσεις, 6 τέρματα) δεν θα δώσει το παρόν, καθώς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Το ίδιο και ο βασικός τερματοφύλακας Κόμπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΣΕΛΣΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Τσέλσι δεν πείθει τόσο με τη γενικότερη εικόνα της, ενώ μόνο θετικό δεν είναι το γεγονός πως ο Πότερ παίζει το… κεφάλι του σε κάθε αγώνα. Η απουσία του Τιάγκο Σίλβα στα μετόπισθεν είναι κομβική και εκτιμούμε ότι από την στιγμή που θα ανοιχθεί για να πετύχει το γκολ που θα την… βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα δημιουργηθούν αρκετοί κενοί χώροι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ντόρτμουντ.

Εξάλλου οι Γερμανοί παίζουν εξαιρετικά την κόντρα-επίθεση και δεν χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Από την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως η Μπορούσια ναι μεν είναι σε τρομερή φόρμα (10 σερί νίκες), αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της μόλις σε 4 από αυτούς τους αγώνες.

Όλα αυτά μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο Goal/Goal του 1,88 από τη Winmasters και θα αποτελέσει επιλογή μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Διαβάστε επίσης