Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο βήμα για Ολυμπιακό κόντρα σε Τσουκαρίτσκι με φόντο τους ευρωπαϊκούς ομίλους

Πρώτο βήμα για Ολυμπιακό κόντρα σε Τσουκαρίτσκι με φόντο τους ευρωπαϊκούς ομίλους
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 11:44

Η Τσουκαρίτσκι είναι το τελευταίο εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους ομίλους του Europa League. Οι Πειραιώτες πήραν μια δραματική πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με αντίπαλο τη Γκενκ.

Το προβάδισμα από το 1-0 του Φαλήρου εξανεμίστηκε στο 30' της ρεβάνς επί βελγικού εδάφους. Ο Πέιντσιλ σκόραρε σε εκείνο το χρονικό σημείο με εκτέλεση πέναλτι, αποβλήθηκε ωστόσο στο 65' και έβαλε τη Γκενκ σε κατάσταση πίεσης. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και με γκολάρα του Αλεξανδρόπουλου στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για το τελικό 1-1, που ήταν υπεραρκετό για την πρόκριση.

Τώρα, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) για τα playoffs του Europa League. Οι Σέρβοι ξεκίνησαν με 2/2 στο πρωτάθλημα, ωστόσο το 2-2 με την Γιάβορ και η ήττα 3-0 από τη Νόβι, έχουν βαρύνει το κλίμα.

Φιλόδοξη ομάδα, με καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά αλλά και αρκετά αφελής ανασταλτικά, καθώς η απειρία της συχνά την οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις στο χορτάρι.

Νεανικό το ρόστερ, που ξεχωρίζουν οι στόπερ Κοβάτσεβιτς (19 ετών) και Ντρέζγκιτς (20 ετών), ο αριστερός μπακ Τόσιτς, οι μέσοι Ντόσιτς και Κόβατς, καθώς και οι Οβούσου, Ιβάνοβιτς και Μπανταμόσι στη γραμμή κρούσης.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, παρά το 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Φυσιολογική εικόνα για την εποχή, καθώς το βάρος έχει πέσει στην Ευρώπη και τον στόχο των ομίλων, τα συνεχόμενα ματς είναι πλέον στο πρόγραμμα, το εκτενές ροτέισον απαραίτητο, ενώ ακόμη γίνονται προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Δεδομένα το αγωνιστικό πρόσωπο των Πειραιωτών θα είναι πολύ διαφορετικό κόντρα στην Τσουκαρίτσκι. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και εμπειρίας, οι Σέρβοι σίγουρα θέλουν προσοχή, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πολύ δύσκολα θα φύγουν με αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί & Καρβάλιο Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης