Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό και στην Σερβία για τον Ολυμπιακό με Stoiximan Master

Διπλό και στην Σερβία για τον Ολυμπιακό με Stoiximan Master
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 10:44

Μια ανάσα από την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τα playoffs της διοργάνωσης. Και τώρα καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους στη ρεβάνς του «Gradski stadion Dubočica» (21:00), σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η ομάδα του Μαρτίνεθ έδειξε στο Φάληρο την διαφορά ποιότητας που την χωρίζει με την αντίπαλο της. Με δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Φορτούνη στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από νωρίς με το αποτέλεσμα. Μπορούσε να βρει περισσότερα τέρματα στο ματς, ωστόσο δέχθηκε τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις.

Σε καλή κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», όπως δείχνει και το 4-0 επί του Ατρομήτου για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Παρά το ελεγχόμενο ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, ο ρυθμός του Ολυμπιακού παρέμεινε υψηλός, το ίδιο και τα επίπεδα δημιουργίας/εκτέλεσης.

Με 67% κατοχή μπάλας, 24(9) τελικές, πέντε κόρνερ και 1.98 xG, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την διαρκή αγωνιστική του άνοδο και πάει στο Λέσκοβατς για να «τελειώσει» τη δουλειά με την Τσουκαρίτσκι.

Οι Σέρβοι δεν είναι ομάδα της πλάκας. Πέρσι τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ξεπέρασαν την Παρτίζαν (4η) και έχασαν στην ισοβαθμία με την Μπάτσκα Τόπολα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Γρήγορη ομάδα, με τεχνική κατάρτιση και καλά τρεξίματα η Τσουκαρίτσκι, ωστόσο είναι και σχετικά άπειρη γι' αυτό το επίπεδο.

Είναι πάντως επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, έτοιμη να τιμωρήσει κάθε ολιγωρία του αντιπάλου. Μετράει 2Ν-2Ι-1Η και γκολ 6-6 στις πέντε πρώτες στροφές της σερβικής λίγκας, καθώς της έχει πέσει βαρύ το «διπλό ταμπλό» με τα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση ντουμπλάροντας τις νίκες του, θα χρειαστεί ωστόσο να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν έχει κάτι να χάσει η Τσουκαρίτσκι, που είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει από νωρίς καθώς πρέπει να καλύψει χάντικαπ μίνιμουμ δύο τερμάτων.

Προϋποθέσεις για ανοιχτό ματς που ευνοεί τον Ολυμπιακό, το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Over 7,5 κόρνερ & Φορτούνης Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης