Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 6/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 6/9)
Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:22

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΛΤΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:00): Προφανώς η Μάλτα είναι στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Euro, αλλά έχει βγάλει το… λάδι στις περισσότερες περιπτώσεις. Για την ακρίβεια, την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε (2-1) στα Σκόπια και μάλιστα μέχρι το τέλος διεκδίκησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Ιταλία ηττήθηκε εντός έδρας (0-2) και η εμφάνισή της ήταν άξια συγχαρητηρίων. Κόντρα στην Αγγλία δεν είχε τύχη (0-4), ενώ κόντρα στην Ουκρανία ηττήθηκε στο γκολ (1-0), με πέναλτι που δέχθηκε στο 72’ της αναμέτρησης. Αυτό ήταν και το τελευταίο της αγωνιστικό δείγμα στις 19 Ιουνίου. Η τελευταία της νίκη ήταν σε φιλικό κόντρα στο Λουξεμβούργο εκτός (0-1) στις 9 Ιουνίου. Ακολουθεί ματς την Τρίτη (12/9) εντός κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΛΤΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:00): Στο τέλος του 2022, το Γιβραλτάρ είχε κάνει δύο σερί νίκες κόντρα σε Λιχτενστάιν (2-0) και Ανδόρα (1-0), αλλά από τότε έχουν να χαρούν οι νησιώτες. Συγκεκριμένα, έχουν ακολουθήσει τέσσερις αναμετρήσεις, σε όλες έχει ηττηθεί, σε όλες έμεινε στο μηδέν και σε όλες ηττήθηκε με το ίδιο σκορ: 3-0! Αντίπαλοί του ήταν η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Γαλλία και η Ιρλανδία. Προφανώς δεν μπόρεσε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια να φανεί ανταγωνιστικό, αφού κατά γενική ομολογία κανένα δεν ήταν στα μέτρα του. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το μηδέν, αλλά νωρίς στο δεύτερο (52’) έγινε το 1-0 των γηπεδούχων, στο 59’ το 2-0 και στο 90’+2’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ακολουθεί την Κυριακή (10/9) ματς με την Ελλάδα στην Αθήνα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ (21:45): Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δέκα βαθμούς σε 28 παιχνίδια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, μετρώντας έξι ήττες και μια ισοπαλία. Έχει δεχτεί 71 γκολ και έχει πετύχει μόλις 15 και φυσικά δεν έχει... επιστροφή στη μάχη της παραμονής, αφού απέχει 17 ολόκληρους βαθμούς από την προτελευταία θέση. Για τη Γιου Σι Ντι η χρονιά συνεχίζεται όπως ξεκίνησε. Η τελευταία της ήττα ήρθε από την Ντροχέντα εκτός έδρας με 3-0, σε ένα ματς που ήδη ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο από δύο γκολ του Ρόμπινσον, με τον ΜαΝέιλι να γράφει το τελικό 3-0 στο 69'. Ακόμα μία δύσκολη αποστολή απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Ντέρι.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ (21:45): Πήρε μια νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη απέναντι στην Νταντάλκ προκειμένου να μη δει τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει κι άλλο. Επικράτησε με 3-1 και είναι στο μείον εφτά, με ένα ματς λιγότερο και την ευκαιρία αν το πάρει απέναντι στη Γιου Σι Ντι να πάει στους τέσσερις. Και με οχτώ ματς να απομένουν για το τέλος, όλα θα είναι πιθανά. Υγιεινός περίπατος το εκτός έδρας ματς με την Νταντάλκ, άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Πάτσινγκ, 2-0 από τον Ντόχερτι στο 47', τρίτο γκολ ο Πάτσινγκ με πέναλτι στο 77'. Με τον Χόμπαν επίσης με πέναλτι να γράφει το τελικό 1-3 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Ολλανδία - Ελλάδα με Stoiximan Master!

Ολλανδία - Ελλάδα με Stoiximan Master!

Προκριματικά Euro 2024: Παιχνίδι-ορόσημο για την Ελλάδα απέναντι στην Ολλανδία, επικίνδυνο αουτσάιντερ η Ουγγαρία στο Βελιγράδι