Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 5/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 5/9)
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:11

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΚΡΟΥ (21:45): Από νίκη σε νίκη «πετάει» η Πορτ Βέιλ και η ντροπιαστική ήττα με 7-0 από τη Μπάρνσλεϊ στην πρεμιέρα της League One, μοιάζει μακρινό παρελθόν. Στο πρωτάθλημα, μετά το διπλό (1-2) απέναντι στην Όξφορντ, έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μάλιστα, αυτή ήρθε με έναν… ροκ τρόπο, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο 90’+7’ σκόραρε το νικητήριο γκολ με πέναλτι του Ντιβάιν. Πριν από αυτό το παιχνίδι, είχε προηγηθεί για την ομάδα του Άντριου Κρόσμπι η νίκη επί της αποψινής αντιπάλου με 2-0 στα πέναλτι και η πρόκριση στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ. Πάντως, ο Ντιβάιν (επιθετικός), όπως και ο Άμπλαστερ (μέσος) δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Επίσης, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΚΡΟΥ (21:45): Ποιος να φανταζόταν στις τάξεις της Κρου ότι σε μια εβδομάδα θα επισκέπτονταν δύο φορές το «Vale Park»… Την περασμένη Τρίτη (29/8) στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία χωρίζει μια κατηγορία (0-0 η κανονική διάρκεια) και «λύγισε» στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 2-0. Στο πρωτάθλημα της League Two, η ομάδα του Λι Μπελ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 3-1 της Μίλτον Κέινς Ντονς και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας και τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο, πέτυχε μια άνετη νίκη. Όπως και η αντίπαλός της έχει παίκτη που απουσιάζει λόγω διεθνών υποχρεώσεων και είναι ο Ο’ Ριόρνταν (αμυντικός). Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει φρεσκάρισμα στο αρχικό σχήμα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΟΟΥΛΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ (21:45): Η Κρόουλι διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας (League Two). Βέβαια, το «κακό» έγινε στα τελευταία δύο ματς, όπου δέχτηκε συνολικά 9 γκολ: Έχασε 6-0 από τη Σουίντον και έμεινε στο 3-3 με την Στόκπορτ, και τα δύο εκτός έδρας. Βέβαια, στο τελευταίο ματς έκανε μεγάλη ανατροπή, έχανε 2-0 στο 36’, το γύρισε σε 3-2 στο 66’ και ισοφαρίστηκε στο 89’. Έχει προλάβει, πάντως, να κάνει και δύο νίκες στο πρωτάθλημα, εντός έδρας και οι δύο, 2-1 τη Μίλτον Κέινς Ντονς, 1-0 την Μπράντφορντ. Επίσης, στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας είναι στον Β’ Όμιλο του Νότου μαζί με Σάτον Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα Κ21.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΟΟΥΛΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ (21:45): Αγνώριστη η Τσάρλτον, μόλις, το περασμένο Σάββατο έκανε τη δεύτερη νίκη της, 2-1 την Φλίτγουντ Τάουν. Βρέθηκε να χάνει στο 16’, αλλά ο Μέι με δύο γκολ, στο 43’ και στο 73’ (πέναλτι), έδωσε πολύτιμη ανάσα στην ομάδα του. Είχαν προηγηθεί 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (League One), με τελευταία το 2-1 από την Όξφορντ και 5 αν υπολογίσουμε και το 3-1 από τη Νιούπορτ Κάουντι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Επίσης, στην πρεμιέρα είχε σημειώσει την πρώτη της νίκη, κερδίζοντας 1-0 εντός τη Λέιτον Όριεντ. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχτεί γκολ, ένα ζήτημα που πρέπει να λύσει για να μην «τρέχει» στην πορεία.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης