Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 28/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 28/9)
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:00

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΕΝΟΑ - ΡΟΜΑ (21:45): Με άδεια χέρια επέστρεψε από το Λέτσε η Τζένοα, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Οι «ροσομπλού» παρατάχθηκαν με πρόθεση να «χτυπήσουν» την αντίπαλό τους εκεί που μειονεκτεί, αλλά η αποβολή του Ααρόν Μαρτίν στο 36’, άλλαξε τα πλάνα. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, έχοντας ως πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν και δεν… ασχολήθηκε με το πώς θα μπορέσει να σκοράρει. Δέχθηκε πίεση, αλλά, κατάφερνε να μην δέχεται γκολ μέχρι το 83’. Εκεί λύγισε και εντέλει ηττήθηκε με 1-0. «Κρατάω την καλή νοοτροπία και την επιθυμία να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, έστω κι αν αυτό δεν έγινε. Υπάρχουν θετικά πράγματα, παρά την ήττα» δήλωσε ο Ιταλός κόουτς. Οι 4β. σε 5 αγώνες δεν είναι απαραίτητα κακή συγκομιδή, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει παίξει ήδη με Φιορεντίνα, Λάτσιο και Νάπολι. Τραυματίας είναι ο Βολιάκο (στόπερ), ενώ ο Μαρτίν (αμυντικός) είναι τιμωρημένος.

Stoiximan Αξιολόγηση - Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΕΝΟΑ - ΡΟΜΑ (21:45): Την αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2023 επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής (24/9) στο Τορίνο η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, χάνοντας άλλους δύο βαθμούς στον φετινό μαραθώνιο. Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 68’, αλλά, λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 85’ δέχθηκαν την ισοφάριση. «Αν δει κάποιος τη βαθμολογία δεν θα του αρέσει, αλλά ας μην το κάνει, γιατί δεν λέει την αλήθεια. Τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε τόσο χαμηλά» δικαιολογήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι μόλις 5β. σε 5 αγώνες δείχνουν το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά, εξίσου μεγάλος είναι και ο προβληματισμός όταν βγαίνει εκτός Ρώμης. Μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος έχει να επιδείξει μόλις 3(!) διπλά σε 18 εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που επίσης προβληματίζει είναι οι πολλοί τραυματισμοί με το… καλημέρα. Ήδη ο αριθμός είναι διψήφιος και όλοι ψάχνουν να βρουν τι φταίει. Δεν υπολογίζονται οι Σάντσες (μέσος), Έιμπραχαμ (φορ), Σμόλινγκ (μέσος) και Κουμπούλα (αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για την Οσασούνα, η οποία έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σεβίλλη. Σε ένα παιχνίδι που ήταν μεν καλύτερη, πλην όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της και τις ευκαιρίες της σε γκολ μένοντας στο μηδέν. Είχε δοκάρι με τον Άβιλα στο 62', στη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη, με τους Μαδριλένους να δείχνουν σε τρομερή κατάσταση στο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Ο στόπερ Ουνάι Γκαρθία παραμένει εκτός, όπως και ο χαφ Μπράσανατς.

Winmasters Αξιολόγηση - Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Εκπληκτική στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ. Επιβλήθηκε της συμπολίτισσάς της επικρατώντας με το τελικό 3-1, έχοντας εξαιρετική εικόνα σε επίθεση και άμυνα. Μόλις στο 4' ο Μοράτα άνοιξε το σκορ, ο Γκριζμάν στο 18' έκανε το 2-0 με την Ατλέτικο να... τιμωρεί τα λάθη της Ρεάλ. Η βασίλισσα μπήκε στο ματς με γκολ του Κρόος στο 35', απείλησε με την ισοφάριση, γρήγορα στην επανάληψη ο Μοράτα έκανε το 3-1. Και μετά διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα παρά την πίεση. Για μαχητικό πνεύμα έκανε λόγο ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το ματς και χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Οσασούνα. Έχει προβλήματα, εκτός οι Σάβιτς, Ντεπάι, Κορέα, Λεμάρ, Ντε Πολ, Μπάριος, Σουγιουντζού και Ρεϊνίλντο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης