Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει… σμπαράλια και την Μπαρτσελόνα σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

Κάνει… σμπαράλια και την Μπαρτσελόνα σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 12:55

Θρύλος για ακόμα μία νίκη στο καμίνι του ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:15) και ετοιμάζεται για το 2/2 στην Euroleague!

Μετά το απίστευτο πάρτι στη Ρόδο και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφυγε για ακόμα μία φορά με τρομερό διπλό από το ΟΑΚΑ και έδειξε σε όλη την Ευρώπη ότι παραμένει στην ελίτ. Ο Θρύλος έκανε… σμπαράλια τον Παναθηναϊκό, πέρασε και από την έδρα του Άρη και τώρα ετοιμάζεται να δείξει τα δόντια του και στην Μπαρτσελόνα (21:15). Έτσι μπει πολύ δυνατά στη regular season κοιτώντας ήδη τον μεγάλο του στόχο! Αν καταφέρει να βρεθεί ξανά στο Final 4 πληρώνει τρελά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Παρά τις σημαντικές απουσίες των ΜακΚίσικ, Σίκμα και τα ερωτηματικά γύρω από το status των Γουίλιαμς-Γκος και Φαλ, ο Ολυμπιακός παραμένει δίκαια το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την απαιτούμενη χημεία και την ποιότητα για να κυριαρχήσουν κόντρα σε μία ομάδα που ακόμα «ψάχνεται» σε όλα τα επίπεδα και ο άσος συνοδεύεται με απόδοση 1.84.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται με… κλειστά μάτια και αν βρουν ρυθμό θα «σκοτώσουν» κάθε αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων. Με το πόδι στο γκάζι από νωρίς, ο Ολυμπιακός θα στηριχτεί ξανά στην τρομερή επιθετική λειτουργία του και το ενδεχόμενο να σκοράρει περισσότερους από 79,5 πόντους βρίσκεται σε απόδοση 2.20.

Επίσης, είναι σίγουρο πως η ώθηση από το «καυτό» ΣΕΦ θα συνδυαστεί με έξτρα ενέργεια στην άμυνα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται σταθερά δυναμικός και στιβαρός σε αυτό το κομμάτι και γνωρίζει πως πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένος για να φτάσει στη νίκη. Επιπρόσθετα, είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν κρατώντας την Μπαρτσελόνα κάτω από τους 80 πόντους, σε ένα σενάριο που συνοδεύεται με απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Ιρλανδία-Ελλάδα με Stoiximan Master

Ιρλανδία-Ελλάδα με Stoiximan Master

Προκριματικά Euro 2024: «Τελικός» για την Ελλάδα στο Δουβλίνο, ικανή να φρενάρει τη Γαλλία η Ολλανδία, ντέρμπι κορυφής για Αυστρία και Βέλγιο