Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/11)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/11)
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 12:33

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ (19:00): Ως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, έστω και μέσω Κυπέλλου, βλέπει η Σασουόλο την αναμέτρηση με τη Σπέτσια. Μετά το μεγάλο διπλό στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ για τη Serie A στα τέλη Σεπτεμβρίου, έχουν μεσολαβήσει τέσσερα παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Το Σάββατο (28/10) υποδέχθηκε τη Μπολόνια, στην οποία παραχώρησε 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’ και έφερε το ματς στα ίσια στο 44’ με τον Μπολόκα. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, δεν άλλαξε τίποτε. «Είμαστε η ίδια ομάδα που κέρδισε τη Γιουβέντους και την Ίντερ. Κάνουμε μερικά σπουδαία πράγματα, αλλά, μην θεωρείτε πως είμαστε μια ομάδα επιπέδου Champions League» δήλωσε ο Αλέσιο Ντιονίζι. Στον πρώτο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Κοζέντσα με 5-2. Όμως, αυτό το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην παράταση, αφού το σκορ της κανονικής διάρκειας ήταν 2-2. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Βίτι (αμυντικός), Ενρίκε (μέσος) και Άλβαρεζ (επιθετικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ (19:00): Τα… πατήματά της προσπαθεί να βρει ακόμη η Σπέτσια, παρότι βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλβίνι ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια, για να ακολουθήσει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων με τέσσερις ισοπαλίες (πιο πρόσφατο το εντός έδρας 0-0 με την Κοζέντσα) και την μια και μοναδική νίκη της σεζόν. Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα αποτελέσματα, βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο προπονητής τυγχάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, αλλά, για την ώρα τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Στον πρώτο γύρο ξεπέρασε με μεγάλη δυσκολία και δόση τύχης το εμπόδιο της Βενέτσια. Στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τη Σπέτσια να κερδίζει 4-3 στα πέναλτι. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Νικολάου (στόπερ) και Μπέρτολα (στόπερ), αλλά, παραμένει τραυματίας ο Μουλ (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΓΙΑΞ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ (21:00): Η χειρότερη σεζόν στην ιστορία του και μέρες ντροπής για τον κόσμο. Ο Άγιαξ παρότι προηγήθηκε με 1-2 στο ημίχρονο μέσα στην έδρα της PSV κατάφερε να χάσει ξανά, με το σκορ να γράφει 5-2 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ουραγός και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στο πρωτάθλημα. Aνακοινώθηκε και κάνει ντεμπούτο απόψε, ο γνωστός μας Φαν Σχιπ, με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση. Ο «Αίαντας» βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και το ματς με την Φόλενταμ πρέπει να κερδηθεί για να μην έχει κι άλλα μπλεξίματα. Εκκρεμεί βέβαια η διεξαγωγή των εναπομεινάντων λεπτών της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βάαλβαϊκ που διεκόπη στο 83ο λεπτό, με τον Άγιαξ να προηγείται 3-2. Το υπόλοιπο του αγώνα θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Παραμένουν εκτός οι τερματοφύλακες Ρούλι και Χόρτερ και ο δεξιός μπακ Ρενς αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Σόσα και ο εξτρέμ Φορμπς.

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΓΙΑΞ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ (21:00): Έχει ξεκινήσει μια μίνι-αντεπίθεση για την σωτηρία της η Φόλενταμ. Ήταν τελευταία και χωρίς βαθμούς, στις τελευταίες 5 αγωνιστικές πήρε όλους τους πόντους της, το σύνολο εφτά, ωστόσο, η μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Εξέλσιορ εντός την Κυριακή, χάρη σε επική ανατροπή στο β΄μέρος (έχανε 1-0 στο πρώτο) της, κατάφερε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 15η θέση που χαρίζει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Ματίας Κόλερ ταξίδεψε στο Άμστερνταμ με την ψυχολογία στα ύψη, με την ελπίδα να «τσιμπήσει» βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι. Εκτός είναι διαθέσιμοι ο μπακ/στόπερ Πλατ και ο κεντρικός αμυντικός Μπουγιά, αντίθετα επιστρέφει ο μέσος Μπουθ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Παπανικολάου στο 3.20

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Παπανικολάου στο 3.20

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός βρίσκει μπροστά του έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο αλλά παράλληλα και μια μεγάλη πνευματική πρόκληση, μιας και καλείται να αδειάσει από τα συναισθήματα του ελληνικού ντέρμπι και να προχωρήσει στη μάχη της Ευρωλίγκας.

Η Kaizen Gaming κατακτά πέντε βραβεία στα EGR Awards 2023!

Η Kaizen Gaming κατακτά πέντε βραβεία στα EGR Awards 2023!

Η Kaizen Gaming ήταν μία από τις θριαμβεύτριες εταιρείες στα EGR Awards 2023, κατακτώντας πέντε από τις δέκα κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια και εδραιώνοντας την θέση της ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στη βιομηχανία του online gaming.