Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Kaizen Gaming κατακτά πέντε βραβεία στα EGR Awards 2023!

Η Kaizen Gaming κατακτά πέντε βραβεία στα EGR Awards 2023!
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 11:37

Η Kaizen Gaming ήταν μία από τις θριαμβεύτριες εταιρείες στα EGR Awards 2023, κατακτώντας πέντε από τις δέκα κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια και εδραιώνοντας την θέση της ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στη βιομηχανία του online gaming. Οι νικητές ανακοινώθηκαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 26 Οκτωβρίου 2023.

Anders Nielsen, Director of Trading, Kaizen Gaming

Eva Karagianni, Senior Advisor Operational Excellence & Performance, Kaizen Gaming

Panos Konstantopoulos, Vice President, Stoiximan

Ines Andrade, Communications & PR Manager, Kaizen Gaming

Petros Troulinos, Country Manager Greece, Stoiximan

John Keimalis, Corporate Communications & PR Manager, Kaizen Gaming

Τα EGR Awards, τα «Όσκαρ» του κλάδου, είναι ο πιο διακεκριμένος θεσμός, παγκοσμίως, στον χώρο των online gaming operators. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Kaizen Gaming, μέσω των brands Betano και Stoiximan, αναγνωρίστηκαν για μια ακόμη φορά, με την εταιρεία να κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο σε πέντε κατηγορίες:

  • Sports Betting Operator
  • In-Play Sports Operator
  • In-House Product
  • Mobile Sports Product
  • Marketing Campaign

«Η κατάκτηση πέντε βραβείων, τα περισσότερα για μία εταιρεία στα EGR Operator Awards, αποτελεί ένα νέο υψηλό στον κλάδο και μια αξιοσημείωτη επιτυχία για εμάς. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη των ακατάπαυστων προσπαθειών των πάνω από 2000 ανθρώπων μας για να παρέχουμε στους παίκτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην καινοτομία και την αριστεία σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας», ανέφερε ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Ιδρυτής και CEO της Kaizen Gaming.

"Στιγμιότυπο από τη βραδιά"

Διαβάστε επίσης

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Παπανικολάου στο 3.20

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Παπανικολάου στο 3.20

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός βρίσκει μπροστά του έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο αλλά παράλληλα και μια μεγάλη πνευματική πρόκληση, μιας και καλείται να αδειάσει από τα συναισθήματα του ελληνικού ντέρμπι και να προχωρήσει στη μάχη της Ευρωλίγκας.