Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 18:12

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστικής της Euroleague (19:15) και θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν δύο πρόσωπα, άλλο στο πρώτο ημίχρονο, άλλο στο δεύτερο. Εφτασαν μια ανάσα από την παράταση, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν τον αγώνα στον έξτρα χρόνο. Τώρα, ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά και επικεντρώνεται στη Μπασκόνια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως είναι αμφίβολος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός παραμένουν οι Σίκμα και ΜακΚίσικ. Ο Φαλ έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ολοκλήρωσε το ματς, με triple double. O προπονητής του Ολυμπιακού απαντησε στα σχόλια και είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει παίκτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα, ενώ σχολίασε πως αν υπάρξει κάποια περίπτωση που θα βοηθήσει την ομάδα του, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί.

Από την άλλη, η Μπασκόνια είδε την αλλαγή προπονητή, να αποδίδει καρπούς. Αλλαξε η εικόνα των Βάσκων, που επέστρεψαν στις νίκες. Σημαντική η νίκη επί την Παρτίζαν, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με 84-83. Οι Βάσκοι είναι στη 13η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 2-4 και μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί λύση, μετά από συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις. Ο Ιβάνοβιτς επέστρεψε για ακόμα μια φορά στην ισπανική ομάδα και αμέσως φάνηκαν στοιχεία, που έχουμε συνηθίσει από εκείνον. Εμφανίστηκε ένταση στην άμυνα και οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια. Επέλεξαν να πάνε σε πολλές κατοχές στην επίθεση και τρέξουν στο transition. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλο rotation, όμως έχει το στιλ της και θα προσπαθήσει να το επιβάλλει στον Ολυμπιακό των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων. Οι σουτέρ των Ισπανών είναι το μεγάλο τους όπλο και θα χρειαστεί έξτρα προσοχή από την ελληνική ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης