Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 18:14

Φιλικό τεστ για την Εθνική μας ομάδα, λίγες μέρες πριν την τελευταία μάχη των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στη Γαλλία. Τη Νέα Ζηλανδία υποδέχεται (19:00) στη Ριζούπολη η «γαλανόλευκη».

Στις τάξεις της Ελλάδας, μόνο ως φιλικό δε βλέπουν το σημερινό ματς με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη. Με τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 να βρίσκεται προ των πυλών, η Εθνική θέλει να αποδείξει σήμερα πως είναι απόλυτα έτοιμη. Παράλληλα, η «γαλανόλευκη» θα επιχειρήσει να διώξει και τα... σύννεφα που έχουν μαζευτεί από πάνω της. Το τελευταίο διάστημα, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει βρεθεί στο επίκεντρο, με τα σενάρια αποχώρησης από τον πάγκο της Ελλάδας να δίνουν και να παίρνουν. Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Ουρουγουανού προπονητή, με τους παίκτες της Εθνικής, όμως, να θέλουν να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους. Στα αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Πογέτ μετράει τόσο επιστροφές, όσο και απουσίες. Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος είναι ξανά στις επάλξεις, καθώς είχαν απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μανώλης Σιώπης έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία. Νοκ άουτ ο Παπανικολάου, με τον παίκτη της Ράκοβ να μην έχει ενσωματωθεί καν στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Γκουστάβο Πογέτ δείχνει να έχει καταλήξει στις περισσότερες επιλογές για τη σημερινή ενδεκάδα. Κουρμπέλης και Μάνταλος αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα με τη Νέα Ζηλανδία, αν και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τρίτης (21/11) κόντρα στη Γαλλία. Γρίφος για δυνατούς λύτες το ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της γαλανόλευκης επίθεσης, με τον Πογέτ να έχει καλέσει στην αποστολή τους: Αθανασιάδη, Πασχαλάκη, Διούδη, Βλαχοδήμο, Γούτα, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Τζαβέλλα, Μπάλντοκ, Γιαννούλη, Ρότα, Σάλιακα, Τσιμίκας Βαγιαννίδη, Αλεξανδρόπουλος Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Γαλανόπουλο, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Παπανικολάου, Σιώπη, Χατζηγιοβάνη, Κωνσταντέλια, Μασούρα, Πέλκα, Φούντα, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη, Παυλίδη.


ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming


* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης