Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τοπόλα Live streaming

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τοπόλα Live streaming
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 21:04

Πρώτο παιχνίδι στην άκρη του πάγκου για τον Κάρλος Καρβαλιάλ και πρώτη μεγάλη αποστολή. Τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για να σφραγίσουν το εισιτήριο του Europa Conference League; Νίκη ή ισοπαλία στο αποψινό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα. Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ελεώ και της απόφασης της ελληνικής Κυβέρνησης. Πορόσο, Φρέιρε τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς με τους Σέρβους, ενώ ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιόβετιτς. «Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυία να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί. Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τη μάχη με την Μπάτσκα Τόπολα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάτσκα Τόπολα πήρε τον δρόμο για το Φάληρο για ένα και μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη. Που θα τη στείλει στα νοκ άουτ του Europa Conference League. Οι Σέρβοι προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ραντνίτσκι και γνωρίζουν καλά την πρόκληση που έχουν μπροστά τους. «Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε», τόνισε ο κόουτς της Μπάτσκα Τόπολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης