Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα γκολ στο Μπέργκαμο και η εκδίκηση της Ρόμα

Τα γκολ στο Μπέργκαμο και η εκδίκηση της Ρόμα
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 12:39

Δύο πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (03/01/24) πρόγραμμα στο Κύπελλο Ιταλίας και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Κύπελλο Ιταλίας: Προγνωστικά (04/01/24)

Αταλάντα - Σασουόλο (19:00)

Η Αταλάντα κέρδισε δύσκολα τη Λέτσε (1-0) και παρέμεινε στην εξάδα της Serie A. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της και η τέταρτη συνολικά, στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Όσον αφορά το Κύπελλο Ιταλίας, πέρσι έφτασε έως και τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Ίντερ.

Η Σασουόλο δεν διανύει καλή περίοδο, καθώς παρά το γεγονός πως δεν είναι κακή στο γήπεδο, δεν καταφέρνει να πάρει εύκολα αποτελέσματα. Όπως και να 'χει όμως, το +2 από την επικίνδυνη ζώνη είναι ανησυχητικό. Συνολικά, μετρά τέσσερις ήττες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-1-4), αν και σε δύο από τα τρία πιο πρόσφατα είχε περισσότερα xGoals από τον αντίπαλο. Μέχρι στιγμής μετρά δύο προκρίσεις στη διοργάνωση, καθώς αρχικά απέκλεισε την Κοζέντσα (5-2) και στη συνέχεια τη Σπέτσια (1-0), σε ένα παιχνίδι που έκανε ροτέισον.

Μπορεί η Αταλάντα να είναι το φαβορί, όμως το έργο της δεν αναμένεται να είναι εύκολο, κυρίως γιατί η Σασουόλο έχει πολύ αποτελεσματική επιθετική λειτουργία. Στοιχηματικά, έχει αξία να πάμε στο Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.70, στη Stoiximan.

Ρόμα - Κρεμονέζε (22:00)

Η Ρόμα ηττήθηκε από τη Γιουβέντους στο ντέρμπι, με 1-0, αν και βάσει εικόνας άξιζε κάτι καλύτερο. Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της βέβαια, οι αριθμοί είναι καταπληκτικοί. Στα 10 τελευταία παιχνίδια της, στο «Ολίμπικο», κέρδισε τα 9 και μάλιστα σε επτά από αυτά δεν δέχθηκε γκολ. Εκτός των άλλων, σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από την Κρεμονέζε για τον περσινό αποκλεισμό.

Η Κρεμονέζε πέρσι ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς κατάφερε να φτάσει έως και τα ημιτελικά, αποκλείοντας μεταξύ άλλων τη Ρόμα, τη Νάπολι. Φέτος, βρίσκεται στη Serie B και έχει ως σκοπό την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Σχετικά με το Κύπελλο Ιταλίας, μετρά δύο προκρίσεις, κόντρα σε Κροτόνε (3-1) και Τσιταντέλα (1-2).

Μπορεί η Ρόμα να την πάτησε μία φορά, όμως δύσκολα αυτό το σενάριο θα επαναληφθεί. Ο Ζοσέ δεν ξεχνά εύκολα και αν έχει την ευκαιρία να τιμωρήσει την Κρεμονέζε θα το κάνει. Συνεπώς, θα επιλέξουμε στα μελετημένα προγνωστικά το 1 & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 2.15, στη Novibet.

Κύπελλο Ιταλίας - Betmarket επιλογές

03/01, 19:00 Αταλάντα – Σασουόλο: Goal/Goal @1.70

03/01, 22:00 Ρόμα – Κρεμονέζε: 1 & Over 2.5 @2.15

Διαβάστε επίσης