Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει έτοιμος για αντεπίθεση στο 2.20 ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει έτοιμος για αντεπίθεση στο 2.20 ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 10:19

Ο Θρύλος ξεκινά το 2024 με υποχρέωση για νίκη, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (17:00).

Αφήνοντας πίσω του το 2023, ο Ολυμπιακός ξεκινά το νέο έτος με ένα must win παιχνίδι. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τη Λαμία και οι Πειραιώτες μπορούν να ξεκινήσουν το νέο έτος με μία σημαντική και παράλληλα εμφατική νίκη, που θα στείλει μήνυμα σε όλους για τη μάχη της κούπας στη Super League.

Οι Πειραιώτες τρέχουν σερί με οκτώ νίκες κόντρα στη Λαμία και αν παίξουν με βάση τις δυνατότητες, την ποιότητα και τη φανέλα τους, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα για να φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο. Η επιθετική ποιότητα του Θρύλου οδηγεί στο combo του διπλού με το Over 2.5, το οποίο συνοδεύεται με απόδοση 2.20.

Ο Καρβαλιάλ δούλεψε αρκετά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και περιμένει να δει άμεσα αποτελέσματα, έστω και αν υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφή στα στόπερ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς και να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, κάτι που… ενισχύεται με βάση την εικόνα της Λαμίας το προηγούμενο διάστημα. Η νίκη του Ολυμπιακού χωρίς να δεχτεί γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.01.

Επιπρόσθετα, η απουσία του Ελ Καμπί θα φέρει πιθανότητα λεπτά συμμετοχής στον Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός ήρθε για να δώσει λύσεις και θα προσπαθήσει να κάνει ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας, έστω και αν αυτό περιοριστεί σε λίγα λεπτά από τον πάγκο.Ακόμα και αν τελικά συμβεί αυτό, ο Ναβάρο μπορεί να σκοράρει, σε ένα ενδεχόμενο που συναντάται σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης