Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (6/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (6/1)
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 13:35

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ (19:30): Όταν μιλάμε για την Τσέλσι πρέπει να προσαρμοστούμε στο γεγονός ότι είναι εν μέσω διαδικασίας χτισίματος της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το γεγονός ότι έχει δύο συνεχόμενες νίκες είναι σημαντικό ενώ έχει τέσσερα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία πέντε για όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα αυτό στην έδρα της Λούτον, που επικράτησε 3-2 και νίκησε και… εύκολα και δύσκολα. Εξηγούμαστε… Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τα γκολ των Πάλμερ (12’, 70’) και Μαντουέκε (37’), διαμορφώνοντας το 0-3 και έδειχναν ότι είχαν εξασφαλίσει τη νίκη. Ωστόσο, οι πεισματάρηδες γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο 80’ και στο 87’ με τους Μπάρκλεϊ και Αντεμπάγιο αντίστοιχα και άγχωσαν στο τέλος την Τσέλσι. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο εκτός έδρας, οπότε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει διαχείριση του ρόστερ του. Σίγουρα εκτός οι Τσίλγουελ, Τσουκουεμέκα, Τζάκσον.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ (19:30): Κάθε άλλο παρά σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Πρέστον που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Championship και έχει πέσει εδώ και καιρό στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Στα τελευταία δέκα ματς έχει επτά ήττες, μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία και προφανώς προβληματίζει και προβληματίζεται. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα αυτό στην έδρα της Σάντερλαντ από την οποία έφυγε με ακόμα μία ήττα. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ με το γκολ του Πρίτσαρντ και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Ρούσιν στο 44’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν σκοράρει και αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που προβληματίζει.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (21:45): Στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται στο εξής η προσοχή όλων στον οργανισμό της Σασουόλο, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Την Τετάρτη (3/1), οι «νεροβέρντι» ταξίδεψαν στο Μπέργκαμο για την νοκ άουτ αναμέτρηση με την Αταλάντα και ηττήθηκαν 3-1 με… κάτω τα χέρια. Μπορεί ο Αλέσιο Ντιονίζι να είχε προαναγγείλει ότι η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο χορτάρι. Άλλωστε, το μοναδικό γκολ της ομάδας του επετεύχθη στις καθυστερήσεις και ενώ είχαν κριθεί όλα. Στη Serie A προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Μίλαν, που την κράτησε χαμηλά και συγκεκριμένα οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τέταρτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων, ωστόσο, άπαντες εκτιμούν ότι αυτό είναι συγκυριακό και σύντομα η ομάδα θα πάρει την… ανιούσα. Τραυματίες οι Βίνια (αρ. μπακ), Ομπιάνγκ (μέσος), Ράτσιτς (μέσος) και Ντεφρέλ (επιθετικός).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (21:45): Να κλείσει με καρέ νικών τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θέλει η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» μετρούν τρεις διαδοχικές με το ίδιο σκορ 1-0 και φιγουράρουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο Champions League. Βερόνα, Μόντσα και Τορίνο ήταν τα τελευταία «θύματα» της ομάδας του Βιτσέντζο Ιταλιάνο, η οποία αποτελεί βελτιωμένη έκδοση της περυσινής, που εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες. «Μπορεί να ήμασταν λιγότερο ελκυστικοί από άλλες φορές, αλλά, και αυτές οι νίκες είναι το ίδιο σημαντικές. Ο κυνισμός είναι μέρος του παιχνιδιού. Είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε το 2023 και θέλουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα τη νέα χρονιά» δήλωσε μετά την επικράτηση επί της «γκρανάτα» ο Ιταλός τεχνικός. Τραυματίες παραμένουν οι Ντοντό (δ. μπακ), Καστροβίλι (μέσος), Ν. Γκονζάλες (μεσοεπιθετικός) και Σοτίλ (επιθετικός), ενώ ο Κουαμέ (επιθετικός) έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Έχει γκολ στο Renato Dall'Ara

Έχει γκολ στο Renato Dall'Ara

Με την αναμέτρηση της Μπολόνια με την Τζένοα ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Serie A και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.