Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 15/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 15/1)
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 12:56

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ (19:00): Δεν «καθάρισε» το ματς στο Yeni 4 Eylül Stadyumu και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο στα τελευταία λεπτά. Γκέλα στο παιχνίδι με τη Σίβασπορ για την Γαλατασαράι, που πλέον... κυνηγάει στη βαθμολογία την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig η Τσι Μπομ και στο -5 από την ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ. Που χθες απέδρασε με το τρίποντο από την έδρα της Γκαζιαντέπ. Μονάχα το τρίποντο αναζητά η Γαλατά, σε ένα ματς-παγίδα κόντρα στην Καϊσέρισπορ. Μόνο εύκολο δε θα είναι το σημερινό της έργο. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, που έχουν ξεμείνει από επιθετικούς. Μπακαμπού και Ζιγιέχ βρίσκονται στο Copa Africa, ενώ ο Μάουρο Ικάρντι παραμένει στα πιτς. Τραυματίας και ο χρήσιμος Σέρτζιο Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το ματς με την Καϊσερισπόρ. Από εκεί και πέρα, ο Αρτούκογλου είναι τιμωρημένος.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ (19:00): Δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Καϊσέρισπορ, με την ομάδα του Ρετσέπ Ουτσάρ να βαδίζει από αποτυχία σε αποτυχία. Σε κάκιστο φεγγάρι το τελευταίο διάστημα η Καϊσέρισπορ, μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες. Τραγική εμφάνιση και συντριβή στο Ατατούρκ Ολιμπιάτ για την Καϊσέρισπορ, με την μπίλια να κάθεται στο 4-1. Γενικά, έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και αναζητά απεγνωσμένα την κατάλληλη αντίδραση. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig έχουν πέσει οι φιλοξενούμενοι με 29 πόντους σε 19 αγωνιστικές. Δέχονται και σκοράρουν εύκολα γκολ μέχρι στιγμής, με το κοντέρ να καταγράφει 26-27. Τέσσερις παίκτες στο Copa Africa έχει η Καϊσέρισπορ. Ο λόγος για τους Χεανβιέρ, Μανέ, Χοσεϊνί και Κεμέν. Δύο νίκες στις πέντε τελευταίες συναντήσεις με την Γαλατασαράι έχει καταφέρει να πανηγυρίσει η Καϊσέρισπορ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου (20:15): Δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός στην διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην Ισπανία, με την εμφάνιση στην Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια να είναι απογοητευτική. Λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με την Μακάμπι στο ΣΕΦ και μία εβδομάδα μετά το κρίσιμο παιχνίδι για την πρωτιά στην κανονική περίοδο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Έχει απόλυτο προβάδισμα νίκης και με περισσότερους από 17 πόντους διαφορά, καθώς το ματς προσφέρεται για… ξεμούδιασμα και εύκολη νίκη. Αγωνιστικά, εκτός επτάδας ξένων στο πρωτάθλημα είναι οι ΜακΚισικ και Σίκμα, ενώ ένας ακόμα ξένος θα μείνει εκτός δωδεκάδας βάσει κανονισμού. Αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούν οι υπόλοιποι Μήτρου-Λονγκ, Μπραζντέικις, Πετρούσεφ και Λούντζης. Στατιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέσο όρο 86,4 πόντους στην επίθεσή τους στο πρωτάθλημα, ενώ στην άμυνα επιτρέπουν 68,2. Αν το παιχνίδι κινηθεί σε αυτά τα επίπεδα, που είναι και το πιο πιθανό, θα καλυφθεί και το χάντικαπ για τον «άσο» και το όριο για το συνολικό σκορ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου (20:15): Επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις νίκες, επικρατώντας του Λαυρίου με διαφορά 15 πόντων στην Ρόδο. Έφτασε έτσι σε ρεκόρ 5-8 και νιώθει μεγάλη ασφάλεια αναφορικά με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται ακόμα κάποιες νίκες, αλλά σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ δεν είναι από τα παιχνίδια που θα τις διεκδικήσει. Στο πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» εντός έδρας, ηττήθηκε 102-59 και αυτό σε μεγάλο βαθμό δείχνει την διαφορά δυναμικότητας. Το μόνο που μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων από την διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, αλλά και την απογοήτευση που υπάρχει από τις ήττες. Ακόμα και έτσι όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και μια ήττα με τουλάχιστον 18 πόντους είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Σε επίπεδο στατιστικής, πετυχαίνει 81,3 πόντους μέσο όρο και επιτρέπει 86,2, αριθμοί που δείχνουν πως το σύνολο του σκορ μπορεί να είναι αρκετά υψηλό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης