Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτιάχνει ψυχολογία στο 1.80 ο Ολυμπιακός!

Φτιάχνει ψυχολογία στο 1.80 ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 09:46

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) για την 20η αγωνιστική και συνεχίζει την αντεπίθεση για τον τίτλο!

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βάζει μπροστά για να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή! Με τον θρίαμβο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη (1-2) μοίρασε απαντήσεις σε όσους την ξέγραψαν πρόωρα από την κούρσα εξαιτίας των προηγούμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων και πλέον θέλει να αρχίσει νικηφόρο σερί για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Σε μια αγωνιστική όπου οι δύο πρωτοπόροι (ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός) τίθενται αντιμέτωποι, ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο -6 (38 βαθμοί) έχει την ευκαιρία με δική του νίκη επί του ΠΑΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης» να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στην Τούμπα και είτε να πλησιάσει τον έναν, είτε και τους δύο εφόσον προκύψει ισοπαλία, συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ωστόσο πριν ασχοληθούν με τους ανταγωνιστές, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε νέο «τρίποντο» απέναντι στους Ηπειρώτες του Μιχάλη Γρηγορίου που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και ισοβαθμούν με την Κηφισιά στην τελευταία θέση (12 βαθμοί).

Στα τελευταία 13 παιχνίδια με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως έδρας είναι αήττητος, έχοντας 9 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας δεν έχει χάσει βαθμό εδώ και δέκα χρόνια, μετά το 2-2 του 2014. Μάλιστα σε δύο μόλις ματς έχει δεχθεί γκολ. Η νίκη του Θρύλου κρατώντας απαραβίαστη την εστία του είναι σε απόδοση 1.78.

Τα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα συνοδεύονται από γκολ, καθώς με ΑΕΚ (1-2), Κηφισιά (2-3) και Άρη (1-2) έχουν σημειωθεί Over 2.5 γκολ. Ο συνδυασμός νίκης του Ολυμπιακού και Over 2.5 γκολ και σε αυτό το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης