Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρολί Σαββάτου (27/1/24): Με τα γκολ στο 9,79

Παρολί Σαββάτου (27/1/24): Με τα γκολ στο 9,79
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 13:32

Το παρολί του Σαββάτου επιστρέφει και σήμερα (27/1/24) ανανεωμένο και με όρεξη για επιστροφή στις επιτυχίες σε υψηλές αποδόσεις!

Η στήλη που έχει αγαπήσει φέτος είναι και πάλι εδώ. Το παρολί του Σαββάτου (27/1/24) έχει εντοπίσει και σήμερα τέσσερα διαφορετικά σημεία από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της Ευρώπης και έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ας δούμε, λοιπόν, τα σημεία για το παρολί του Σαββάτου (27/1/24).

Αταλάντα – Ουντινέζε (16:00)

Η Αταλάντα συνέτριψε τη Φροζινόνε (5-0) στο τελευταίο παιχνίδι της, όμως απέχει από τη δράση εδώ και 12 ημέρες. Παραμένει, βέβαια, αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (4-1-0). Όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, μετρά πέντε διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων σε τέσσερις από αυτές σκόραρε από τουλάχιστον τρία τέρματα. Η Ουντινέζε είχε το προβάδισμα έναντι της Μίλαν, όμως στο τέλος ηττήθηκε. Αυτό, ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι όπου δεν κερδίζει, όμως αξίζει να αναφέρουμε πως είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Η Αταλάντα έχει τον πρώτο λόγο, όμως δεν υπάρχει αξία στον άσο του 1.50. Πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι πολύ αποτελεσματικές επιθετικά και περιμένουμε πως αμφότερες θα βρουν γκολ. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,83.

Ομόνοια – Πάφος (17:00)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ήρθε η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΖ, σε ένα παιχνίδι που κύλησε σχεδόν αδιάφορα. Οι γηπεδούχοι βέβαια είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, ειδικά στην έδρα τους, όπου φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο. Μετρούν 7 νίκες και 3 ισοπαλίες μέσα στο «ΓΣΠ». Παράλληλα, η Ομόνοια προχώρησε σε μεταγραφές, μιας και έκλεισε τον Mariusz Stepinski από τον Άρη και τον Dusan Bakic και έτσι ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή. Η Πάφος, από την άλλη πλευρά, παρουσιάζει αστάθεια στις εμφανίσεις της, με κάποιες ήττες εκτός έδρας. Η ομάδα θα χρειαστεί να επιδείξει ανθεκτικότητα και να βελτιώσει την αμυντική της συνοχή για να αντιμετωπίσει την επιθετική δύναμη της Ομόνοιας στο επερχόμενο ματς.

Το 80% των εντός έδρας αγώνων της Ομόνοιας ολοκληρώνονται με over 2.5. Με βάση αυτό και συγκριτικά με την απόδοση του σημείου, την οποία βρήκαμε στο 2,07 στη Fonbet, θα πάμε προς τα εκεί.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (19:30)

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από το Copa Del Rey, αφού έχασε 4-2 στην παράταση από την Μπιλμπάο (2-2 κανονική διάρκεια). Χάθηκε ένας ακόμη στόχος για τον τεχνικό Τσάβι, ο οποίος δέχεται αρκετή κριτική εντός και εκτός συλλόγου. Έχει βέβαια ως δικαιολογία ότι παίζει διαρκώς με σημαντικές απουσίες. Η Βιγιαρεάλ γνώρισε διασυρμό άνευ προηγουμένου στη Λας Πάλμας (0-3) και σκόρπισε για ακόμη μία φορά την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της. Έχει φτάσει αισίως στο μόλις «+5» από την επικίνδυνη ζώνη! Παρά την έλευση του τεχνικού Μαρθελίνο, δεν παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

Η εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα μας αποτρέπει από το να στηρίξουμε κάποια από τις δύο. Θα πάμε και εδώ στα γκολ. Συγκεκριμένα, στο Goal/Goal, το οποίο έφεραν στα 7/11 μεταξύ τους στη γηπεδούχο. Επίσης, η ομάδα του Τσάβι μετράει 10/11 εντός – εκτός ανεξαρτήτως διοργάνωσης και η φιλοξενούμενη 11/13 στην Primera Division. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,52 στην Fonbet και θα μπει στο παρολί του Σαββάτου (27/1/24).

Κηφισιά – Άρης (20:00)

Η Κηφισιά είναι στον πάτο της βαθμολογίας, μετά και το βαρύ 4-1 από την Λαμία, σε ένα παιχνίδι που ναι μεν προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια προδόθηκε από δικά της λάθη. Το θέμα είναι πως η ομάδα του Νίελσεν δείχνει κάποια θετικά σημάδια, κυρίως επιθετικά, όμως συχνά η άμυνα της την προδίδει. Ο Άρης έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό (1-2) και μάλιστα παρουσίασε κάποια θέματα φυσικής κατάστασης, που είναι και λογικό, αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για ομάδα που δεν έκανε καλή προετοιμασία και μικρό βάθος στο ρόστερ.

Μπορεί ο Άρης να παρουσίασε μια έλλειψη φρεσκάδας το τελευταίο διάστημα, όμως σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Κηφισιά από την άλλη προβληματίζει αμυντικά. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε και θα στηρίξουμε το over 1,5 του Άρη σε απόδοση 1,70 στην Fonbet.

Το Παρολί του Σαββάτου (27/1/24) - BetMarket Επιλογές

27/01, 16:00 ΙΤΑ1 Αταλάντα – Ουντινέζε: Goal/Goal @1.83

27/01, 17:00 ΚΥΠ1 Ομόνοια – Πάφος: Over 2,5 @2,07

27/01, 19:30 ΙΣΠ1 Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal @1.52

27/01, 20:00 ΕΛΛ1 Κηφισιά – Άρης: Over 1,5 Άρης @1,70

Συνολική απόδοση: 9,79

Διαβάστε επίσης