Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζει... σκούπα και πληρώνει στο Μόναχο!

Βγάζει... σκούπα και πληρώνει στο Μόναχο!
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024 - 09:39

O «παλιός» Κάνααν (31 πόντοι, 9/14 τρίποντα) και ο «νέος» Ράιτ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7/9 δίποντα) ξεχώρισαν και ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Άλμπα, κερδίζοντας με 101-87. Τώρα, ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει το απόλυτο στη «διαβολοβδομάδα» και κόντρα στις γερμανικές ομάδες, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν (21:30) στο Μόναχο.

Παρά τα προβλήματα και τις σημαντικές απουσίες στην front line, οι Πειραιώτες διαθέτουν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από την Μπάγερν και μπορούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους για να φτάσουν σε ένα πολύ σημαντικό διπλό, έστω και αν χρειαστεί αρκετός κόπος και ιδρώτας σε μία δύσκολη έδρα. Η νίκη του Θρύλου προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Για να συμβεί αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει ξανά focus στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Με εξαίρεση λίγα παιχνίδια, η θέληση των παικτών του Ολυμπιακού στο πίσω μέρος του παρκέ, μαζί με την ξεκάθαρη προσέγγιση και το άρτιο τακτικό πλάνο, επιτρέπουν στους «ερυθρόλευκους» να... δαγκώνουν τους αντιπάλους τους και να οδηγούν το παιχνίδι εκεί που επιθυμούν ακριβώς. Το Under 156.5 πόντων στην αναμέτρηση συνοδεύεται με απόδοση 1.91.

Επιπρόσθετα, η... φόρα από την κατοστάρα επί της Άλμπα και η γενικότερη νοοτροπία του Θρύλου θα επιτρέψουν στους παίκτες του Μπαρτζώκα να πατήσουν από νωρίς γκάζι, ώστε να βάλουν το τρένο στις σωστές ράγες. Με βάση όσα έχουμε δει κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να μπει σε θέση οδηγού από νωρίς και το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προσφέρεται σε απόδοση 1.86.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης