Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίσιμη εμβόλιμη αγωνιστική με Stoiximan Master!

Κρίσιμη εμβόλιμη αγωνιστική με Stoiximan Master!
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 11:06

Προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League και η δράση συνεχίζεται με την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης. Στις 17:00 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Το πάλεψε η ομάδα του Πετράξη και για 70 λεπτά αγώνα έμοιαζε ικανή να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τρομέρο σουτ του Χατζηθεοδωρίδη εκτός περιοχής, ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο 5'. Δεν άντεξε ωστόσο στην πίεση και δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, γνωρίζοντας ήττα 1-3. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, ο Παναιτωλικός δίνει μάχη παραμονής και κάθε παιχνίδι πλέον έχει τη σημασία του.

Ζορίστηκε πολύ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο πήρε τελικά αυτό που ήθελε. Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε στο απαραίτητο ροτέισον. Δεν βγήκε η επιλογή, καθώς ο Ολυμπιακός είχε μεν τη μπάλα, όχι και τον απαραίτητο ρυθμό ωστόσο.

Έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Γιαμπλόνσκι στην εκπνοή του πρώτου μέρους, εντούτοις η σταδιακή είσοδος των Τσικίνιο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στο ματς άλλαξε τα δεδομένα. Με τον Μαροκινό φορ να σκοράρει δύο γκολ στο φινάλε (79' πεν. και 87'), ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 και είναι στο -5 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός παίζει για την επιβίωση του, ο Ολυμπιακός είναι σε σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων δίχως περιθώριο για απώλειες. Η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ είναι καθοριστικοί παράγοντες της αναμέτρησης. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Μασούρας σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα 18 ματς το αήττητο σερί της Ένωσης στη Stoiximan Super League. Πέρασε με σχετική άνεση από το «Αθανάσιος Διάκος», επικρατώντας 3-1 της Λαμίας, με σκόρερ τους Βίντα, Ελίασον, Τσούμπερ.

Με ένα ματς την εβδομάδα πλέον, ο Αλμέιδα διαχειρίζεται με άνεση το ρόστερ του και η ένταση στο χορτάρι έχει επιστρέψει για τα καλά. Με ρεκόρ 16Ν-7Ι-1Η, η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα της κορυφής, δίχως φυσικά να εφησυχάζει καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι ήδη σε απόσταση βολής.

Μετά το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα κλώτσησε μοναδική ευκαιρία για back to back τρίποντα στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με γκολ των Ροσέρο (9') και Κόντε (20') πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ματς.

Δεν κατάφερε ωστόσο να διαχειριστεί το ισχυρό προβάδισμα και με δύο γκολ του Μπάκιτς στο δεύτερο μέρος (68', 83' πεν.) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στους Ζωσιμάδες. Στην 12η θέση αλλά ισόβαθμος με Βόλο και Κηφισιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει μάχη παραμονής στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ έχει μομέντουμ και συνέπεια στο χορτάρι, στοιχεία που σε συνδυασμό με την ποιότητα της κάνουν τη διαφορά. Σκληρός ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & ΑΕΚ Over 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στις 20:00, είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γκαρσία είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά τον βασικό στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος φυσικά από την παραμονή στη Stoiximan Super League. Δεν είναι πάντως σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση ο Πανσερραϊκός, που αγνοεί τη νίκη από τις 20 Γενάρη και το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ακολούθησαν οι ισοπαλίες κόντρα σε Βόλο και Άρη, οι δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ και το 0-0 με τον Ατρόμητο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός δεν έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Για την ώρα είναι ασφαλής, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά από ένα απογοητευτικό δεκαήμερο, με την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο Αγρίνιο. Αν και βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση για μεγάλο διάστημα του αγώνα, έδειξε ψυχραιμία και χαρακτήρα.

Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, εντούτοις οι Σάστρε - Ζίβκοβιτς έκαναν την ανατροπή σε ένα λεπτό (72'-73') και ο Κωνσταντέλιας στο 90' υπέγραψε το 3-1 για τον ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού. Σε τροχιά τίτλου πάντα ο «Δικέφαλος», από την 2η θέση και μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Τρεις φορές έχουν παίξει οι δύο ομάδες φέτος και ο ΠΑΟΚ έχει 3/3 με... 14-0 γκολ. Δείγμα της ξεκάθαρης διαφοράς των ρόστερ. Με άγνοια κινδύνου και δίχως πίεση ο Πανσερραϊκός, με υποχρέωση νίκης ο «Δικέφαλος». Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal & Οζντόεφ Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το σημαντικότερο ίσως ματς της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο, που κάνει σέντρα στις 21:00, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Τρομερές οι συναισθηματικές εναλλαγές που βιώνουν στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» από τη στιγμή που ο Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Με πρόσφατο παράδειγμα την γκέλα ολκής με τη Λαμία, την απίθανη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και «καπάκι» την ισοπαλία - σοκ με την ουραγό της βαθμολογίας, Κηφισιά! Είχε τον έλεγχο για μια ώρα ο Παναθηναϊκός, όμως η αποβολή του Σένκεφελντ και το αυτογκόλ του Αράο άλλαξαν τα δεδομένα. Ματς στο οποίο οι «πράσινοι» φλέρταραν έντονα ακόμη και με την ήττα. Στο -3 από την κορυφή, ο στόχος του τίτλου είναι απόλυτα εφικτός, όχι ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις...

Ο Άρης ζει και αναπνέει για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τη νίκη του 1-0 στο Αγρίνιο, στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, έχει την ευκαιρία να φτάσει ως την διεκδίκηση εντός τροπαίου. Προοπτική που κυριαρχεί στη σκέψη των «κιτρινόμαυρων». Τα playoffs είναι εξασφαλισμένα, ωστόσο εκεί ταβάνι είναι μάλλον η 5η θέση.

Ο Άρης ωστόσο μοιάζει να αποδίδει ακόμη καλύτερα έχοντας ουσιαστικά «ξεφορτωθεί» κάθε πίεση σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων, έχει τέσσερα σερί ματς με μηδέν παθητικό και δύο συνεχόμενα τρίποντα στη Stoiximan Super League κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο. Οι προσθήκες των Ρόουζ, Φετφατζίδη και Ανσαριφάρντ τον Γενάρη, δίνουν έξτρα ποιοτικές λύσεις στον Μάντζιο και βάθος επιλογών στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πίεση και αυτός που ουσιαστικά «καίγεται» για το τρίποντο. Ο Άρης έχει κυρίως κίνητρο γοήτρου, ωστόσο δίχως κανένα άγχος είναι ακόμη πιο επικίνδυνος... Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπακασέτας σε απόδοση 7.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης