Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νιώθουν την... ανάσα του Θρύλου στο 3.85!

Νιώθουν την... ανάσα του Θρύλου στο 3.85!
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 10:19

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γυρίσει τον διακόπτη επί ημερών Μεντιλίμπαρ και... εφορμούν για την υλοποίηση των στόχων τους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον Ισπανό τεχνικό πολλά έχουν αλλάξει και κυρίως η ψυχολογία της ομάδας που έχει πάρει το απόλυτο στα τέσσερα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του.

Στο Conference League το 2/2 επί της Φερεντσβάρος σε Φάληρο (1-0) και Βουδαπέστη (0-1) με τα γκολ του Ελ Καμπί διασφάλισε την εμφατική πρόκριση στους «16» και το ραντεβού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη Super League οι Πειραιώτες «κούρσεψαν» την Τούμπα (1-4), ενώ έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου, γύρισαν το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο για να πάρουν το «τρίποντο» (2-1) και να πλησιάσουν στο -2 τον 3ο Παναθηναϊκό, συνεχίζοντας στο -5 από την πρώτη ΑΕΚ και στο -4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Σειρά έχει η αποστολή στο Αγρίνιο, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, όπου στόχος είναι το 5/5 επί ημερών Μεντιλίμπαρ, αλλά και το... 21/21 απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς η τελευταία απώλεια σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν το 1-1 τον Αύγουστο του 2014.

Έκτοτε σε 20 παιχνίδια υπάρχουν μόνο νίκες για τον Ολυμπιακό, που έχει πανηγυρίσει 4/5 τελευταίες νίκες του με τους Αγρινιώτες έχοντας δεχθεί γκολ, όπως και στον πρώτο γύρο (3-1). Το ακριβές σκορ 1-2, 1-3, 1-4 προσφέρεται σε απόδοση 3.85.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της εποχής Μεντιλίμπαρ είναι ο Ελ Καμπί που έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς με τον Ισπανό στον πάγκο κι έχει 5/5 με το γκολ απέναντι στον ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Το 6/6 του Μαροκινού με γκολ είναι σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης