Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλμα πρόκρισης στον Ναό στο 2.85!

Αλμα πρόκρισης στον Ναό στο 2.85!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 09:53

Σοβαρεύει πλέον το πράγμα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» με την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάτησαν «γκάζι» και πλέον έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Θρύλος την Πέμπτη στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» θα φορτσάρει για την νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική του νοοτροπία του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος προπονητής σε 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει μόνο νίκες και έχει βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών. Στο Conference League ξεπέρασε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος με δύο νίκες (1-0, 0-1) διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα. Περιμένουμε πάθος και σωστή τακτική απέναντι στην Μακάμπι. Ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών υπέρ του Ολυμπιακού 1-0, 2-0 ή 3-0 σε απόδοση 2.85.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι το ματς απέναντι στους Ισραηλινούς θα χρειαστεί υπομονή. Παράλληλα, θα χρειαστεί και η ρέντα του Ελ Καμπί για να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει σκοράρει 10 γκολ. Ο 30χρονος στράικερ θα ηγηθεί και απέναντι στη Μακάμπι το επιθετικό πλάνο των Πειραιωτών και άπαντες ξέρουν ότι «καυτός». Anytime σκόρερ Ελ Καμπί σε απόδοση 2.10.

Η σοβαρότητα που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ διακρίνεται ξεκάθαρα και στον τρόπο που αμύνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» και στα δύο παιχνίδια με την Φερεντσβάρος είδαν λιγότερες κίτρινες κάρτες σε σχέση με τον αντίπαλό τους και λόγω της τακτικής τους ανάγκασαν τους Ούγγρους σε πιο σκληρό παιχνίδια. Ο Βάσκος Coach περιμένει από τους παίκτες του εκ νέου ένα καθαρό ματς με κατοχή μπάλας και με στόχο να εκνευρίσει τους Ισραηλινούς.

Απόδοση 1.96 η Μακάμπι να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες στο Φάληρο.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης