Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 21:00

Κρίσιμο ματς στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό. Τη Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται στο ΣΕΦ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της εφετινής Euroleague (22:00).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ολυμπιακός, που έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια. Δεν... παίζονται το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες, μιας και μετράνε έντεκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ασταμάτητη η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, άλωσε το Κάουνας, επικρατώντας με 95-75 της Ζαλγκίρις. Κανονικό πάρτι έστησαν οι «ερυθρόλευκοι», που αναζητούν το πιο αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στην εφετινή Euroleague. Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, με ρεκόρ 16-11. Λαβωμένος σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαρεντζάκη, Γούοκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. «Νομίζω ότι και τα τρία τελευταία χρόνια, που έχουμε σημαντικές νίκες-επιτυχίες και καλές πορείες, ποτέ δεν σταθήκαμε στις απουσίες. Πιστεύουμε πολύ στο ομαδικό μας παιχνίδι, πιστεύουμε γιατί οι παίκτες που μπαίνουν να παίξουν, ανεξάρτητα τη θέση που παίζουν, ποιες είναι οι συνθήκες, ποια είναι τα δίδυμα στις θέσεις, πρέπει να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αυτό μας κάνει να ξεπερνάμε τις απουσίες και τις ελλείψεις. Φυσικά, μέχρι ενός ορίου. Γιατί το μπάσκετ το παίζουν οι μπασκετμπολίστες. Η Euroleague είναι μια λίγκα τεράστιας αξίας κατά τη γνώμη μου. Πολλοί καλοί παίκτες, καλοί προπονητές και φυσικά η αξία των παικτών όταν μπαίνουν, η προσωπικότητά τους μετράει μέσα στο γήπεδο. Εμείς βασιζόμαστε στο ομαδικό μας παιχνίδι, αλλά, φυσικά, χρειαζόμαστε και το ταλέντο των παικτών», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός για την αποψινή μάχη.

Από την άλλη, η Βίρτους Μπολόνια έρχεται στο ΣΕΦ για να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό. Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή η πορεία της ομάδας του Λούκα Μπάνκι, που προέρχεται από εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Βαλένθια. Στην 5η θέση με ρεκόρ 17-10 οι Ιταλοί, κάνουν τα πάντα για να... χωθούν στην τετράδα της Euroleague. «Ο Ολυμπιακός, που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, διανύει μια εξαιρετική περίοδο φόρμας, παίζοντας ένα ομαδικό μπάσκετ και με μια αμυντική συνέπεια αντάξια μιας ομάδας που φιλοδοξεί τον τίτλο. Θα παίξουμε σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, αλλά η αξία των αντιπάλων και οι συνθήκες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι το έναυσμα για έναν επιθετικό και αποφασιστικό αγώνα», ανέφερε ο Λούκα Μπάνκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης