Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 8/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 8/3)
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 12:00

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Η Χιρόνα έχασε στη Μαγιόρκα, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη στη Βαλένθια, αλλά η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Η ομάδα του Τσάβι δε βρήκε γκολ στο Μπιλμπάο, δε δέχτηκε κιόλας και έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στο μείον οχτώ από τη Ρεάλ, 11 στροφές πριν από το φινάλε. Και πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους Καταλανούς όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Φιλοξενεί τη Μαγιόρκα, δύσκολα θα κάνει rotation ο Τσάβι, παρά το γεγονός πως ακολουθεί το ματς με τη Νάπολι, επαναληπτικός του 1-1 για τους «16» του Champions League. Παραμένουν πολλά τα προβλήματα, εκτός είναι οι Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Τόρες, Μπαλντέ, Γκάβι, Αραούχο και Μάρκος Αλόνσο.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη στη Μαγιόρκα. Μετά την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, που έχει φέρει τεράστιο ενθουσιασμό σε όλους, ήρθε μία ακόμα σπουδαία βραδιά και μια μεγάλη νίκη. Νίκη παραμονής, αφού τη φέρνει στο συν οχτώ από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε με 1-0 της Χιρόνα εντός έδρας, σε ένα ματς που σκόραρε με τον Κοπετε στο 33' και κατάφερε μέχρι το τέλος να το κρατήσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων. Τιμωρημένος ο Μασκαρέλι για το ματς με την Μπαρτσελόνα, εκτός είναι και ο τραυματίας Μαφέο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΟΡΙΝΟ (21:45): Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η πρωταθλήτρια Νάπολι έκανε δύο διαδοχικές νίκες στη Serie A για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα και το «δύο στα δύο» απέναντι σε Φροζινόνε και Σασουόλο. Η δεύτερη βρίσκεται και σε αυτό το σετ αγώνων, καθώς μετά την εξάρα στο «MAPEI» (1-6), οι «παρτενοπέι» πήραν και το ντέρμπι με τη Γιουβέντους (2-1). Ο Κβαρατσχέλια άνοιξε το σκορ σε ένα κομβικό σημείο (42’), αλλά, δέχθηκε την ισοφάριση στο 81’. Παρά το σοκ, κατάφερε να βρει «απάντηση» με τον Ρασπαντόρι (88’), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. «Πήραμε αρκετά ρίσκα, αλλά, στο τέλος της ημέρας μετράει η νίκη. Χρειαζόμαστε, όμως, κι άλλα σημαντικά αποτελέσματα» δήλωσε ο Φραντσέσκο Καλτσόνα. Στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε το όνομα του Ραχμάνι (στόπερ). Σταθερά εκτός βρίσκονται οι Ενγκόνγκ (επιθετικός) και Καγιούστε (μέσος). Την Τρίτη (12/3), αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 1-1 για τη φάση των «16» του Champions League.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΟΡΙΝΟ (21:45): Χωρίς νίκη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Τορίνο, η οποία σταδιακά υποχωρεί στη βαθμολογία και κατ’ επέκταση χάνει έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εικόνα της δεν είναι τόσο κακή, αλλά, δεν επιβραβεύεται. Αρκετές είναι οι φορές που έχει αδικηθεί κιόλας από τους διαιτητές, όπως συνέβη και στο τελευταίο εντός έδρας 0-0 με την Φιορεντίνα. Όσο οι δύο ομάδες έπαιζαν έντεκα εναντίον έντεκα, ήταν καλύτερη, αλλά, δεν σκόραρε. Στο φινάλε του ημιχρόνου είδε τον διαιτητή να αποβάλει τον Ρίτσι και στο δεύτερο προσπάθησε να μην χάσει. Οι τρεις βαθμοί συγκομιδής στην τελευταία εξάδα αγώνων είναι πολύ λίγοι και πρέπει να το αλλάξει. Σε αυτό και στο επόμενο παιχνίδι δεν θα έχει στον πάγκο τον Ιβάν Τζούριτς, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές λόγω μιας χειρονομίας που έκανε στον προπονητή της Φιορεντίνα στη διάρκεια του αγώνα. Τιμωρημένος επίσης ο Ρίτσι (μέσος) και τραυματίες οι Σουρς (αμυντικός), Βοϊβόντα (χαφ), Ταμέζ (μέσος), Ίλιτς (μέσος) και Λοβάτο (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης