Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 15/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 15/3)
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 13:59

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΙΨΙΑ (21:30): Κοντά σε μία μεγάλη νίκη έφτασε η Κολωνία την περασμένη εβδομάδα, προηγήθηκε δύο φορές στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ και εν τέλει αρκέστηκε στο βαθμό, σε αυτό το εντυπωσιακό 3-3. Ο Αλιντού στο 7’ με σουτ από πλάγια θέση και στο 64’ με κεφαλιά, έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και στο τέλος απέφυγε την ήττα με το γκολ του Ντάουνς (79’). Την ήθελε πολύ αυτήν τη νίκη, όχι ότι από μόνη της θα άλλαζε κάτι, όμως, έστω και τώρα ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη και με μόλις μία επιτυχία (2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης) σε 12 αναμετρήσεις. Έτσι, δύσκολα θα αλλάξει την τύχη της, μιας και παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία. Αμφίβολη η συμμετοχή του Λιούμπισιτς (μέσος) και του Μάινα (εξτρέμ), καλύτερα είναι ο Σέλκε (επιθετικός) και θα παίξει, αλλά δεν μπορεί να βγάλει όλο το 90λεπτο. Τιμωρημένος ο Τίλμαν (εξτρέμ) και ο Χούμπερς (κεντρικός αμυντικός), εκτός ο Ουτ (επιθετικός) και ο Βάλντσμιντ (επιθετικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΙΨΙΑ (21:30): Η Λειψία κέρδισε 2-0 την Ντάρμσταντ, σκοράροντας ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου (3’ και 50’). Και θα μπορούσε να είχε βάλει και τέσσερα και πέντε γκολ, ίσως και παραπάνω. Δεν ήταν όσο αποτελεσματική θα ήθελε, αλλά τη δουλειά την έκανε. Είχε προηγηθεί το 4-1 επί της Μπόχουμ και πιο πριν η ήττα με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ κάπου ενδιάμεσα είχε μείνει στο 1-1 με τη Ρεάλ στην Μαδρίτη και έμεινε εκτός Champions League. Πλέον, ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει είναι η 4άδα και αυτήν την στιγμή είναι 5η, στο -1 από την Ντόρτμουντ και στο -7 από την Στουτγκάρδη. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ρόζε, πέρα από τον τραυματία Κλόστερμαν (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΚΑΝΤΙΘ (22:00): Επιτέλους νίκη για τη Σοσιεδάδ και βαθμολογική ανάσα, που την έφερε εκ νέου στην πρώτη εξάδα. Προερχόταν από τέσσερις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και είχε μόλις μία νίκη στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια. Φλέρταρε με ακόμα μια απώλεια, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές αλλά κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή. Έως το 80' ήταν πίσω με 2-1, σε εκείνο το σημείο ο Λε Νορμάντ ισοφάρισε και πέντε λεπτά αργότερα ο Αντρέ Σίλβα έγραψε το τελικό 3-2 απέναντι στη Γρανάδα εκτός έδρας. Νίκη που την έφερε πάνω από την Μπέτις, η οποία ηττήθηκε και της δίνει και πάλι την έκτη θέση. Must win και το παιχνίδι με την Κάντιθ, με τη Σοσιεδάδ να μην υπολογίζει στους Μπαρενετσέα, Μερκελάνζ, Μουνιόθ και Φερνάντες.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΚΑΝΤΙΘ (22:00): Μια σπουδαία νίκη σημείωσε η Κάντιθ που της αναπτέρωσε το ηθικό και σίγουρα την κάνει να αισιοδοξή για μια παραμονή που έως και τρεις αγωνιστικές νωρίτερα έμοιαζε με... θαύμα. Μέσα σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές πήρε δύο ισοπαλίες και μία νίκη και πλέον είναι στο μείον δύο από την παραμονή. Και νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία στο Champions League είναι στα προημιτελικά, αλλά στο πρωτάθλημα ακόμα δε λέει να συνέλθει. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χουάνμι, που άνοιξε το σκορ στο 24' και στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Κάντιθ, η οποία κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση των Μαδριλένων και να πάρει την πιο μεγάλη νίκη της τη φετινή σεζόν. Η οποία ήταν και η πρώτη μετά την 1η Σεπτεμβρίου και το 3-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάει στο Σαν Σεμπάστιαν, δε θα έχει τον τιμωρημένο Αλέζο και τους Μάρι, Ερνάντες, Σαν Εμετέριο και Ρότζερ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης