Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (27/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (27/3)
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 14:25

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια (21:30): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μακάμπι, καθώς μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στην Euroleague. Που την έχουν φέρει σε ρεκόρ 18-13 και την έχουν χρίσει φαβορί για την 7η θέση, που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στην διαδικασία των play in. Σε αυτή την περίπτωση, θα παίξει με την 8η στην έδρα και με νίκη θα προκριθεί, ενώ με ήττα θα έχει άλλη μία ευκαιρία με τον νικητή του 9-10. Παράλληλα, οι ισραηλινοί, διατηρούν πιθανότητες για να μπουν απευθείας στα πλέι οφ, που θα αυξηθούν σημαντικά σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Βαλένθια. Στο ουδέτερο του Βελιγραδίου, η ομάδα του Όντεντ Κάτας είναι το φαβορί και μάλιστα για νίκη με τουλάχιστον έξι πόντους διαφορά. Και αυτό γατί πλην του Σόρκιν έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους και έχουν βρει πολύ καλό ρυθμό. Στα εντός έδρας παιχνίδια μάλιστα, είναι αποτελεσματική ομάδα, με έντεκα νίκες σε δεκαπέντε αγώνες. Σε αυτούς, πετυχαίνει κατά μέσο όρο 89,2 πόντους και επιτρέπει 84,1, αριθμοί που δείχνουν πως έστω και οριακά, ο «άσος» έχει προβάδισμα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια (21:30): Αρκετά ανταγωνιστική ήταν η Βαλένθια στο παιχνίδι με την Μονακό πριν από μερικές ημέρες στο Πριγκιπάτο, όμως δεν απέφυγε την πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια. Πλέον, με ρεκόρ 14-17, έχει ελπίδες μόνο για την 10η θέση και δεν είναι και το φαβορί, καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα. Αν θέλει να κάνει σημαντικό βήμα για να μπει στα play in, θα πρέπει να νικήσει απόψε την Μακάμπι, όμως η αποστολή της δεν είναι καθόλου εύκολη. Εκτός της διαφοράς ποιότητας, έχει και απουσίες, καθώς πλην του Ντέιβις, στην λίστα τραυματιών προστέθηκε και ο χρήσιμος γκαρντ, Χάρπερ. Μακριά από την Ισπανία, έχει μόλις πέντε νίκες σε δεκαπέντε αγώνες και παρότι το ματς γίνεται χωρίς κόσμο, είναι αουτσάιντερ. Σε επίπεδο στατιστικής, πετυχαίνει κατά μέσο όρο 74,9 πόντους στην επίθεση, ενώ στην άμυνά της δέχεται τρεις περισσότερους. Η λογική λέει πως δύσκολα θα αποφύγει μια ήττα με περισσότερους από πέντε πόντους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΑΝΟΥΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (02:30): Παρά το… στραπάτσο στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, η Λανούς έβγαλε αντίδραση. Πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στην δύσκολη έδρα της Μπελγράνο και κατάφερε να πετύχει το δεύτερο διαδοχικό διπλό της στο πρωτάθλημα. Δεν έκανε καμιά σούπερ εμφάνιση, αλλά ήταν σταθερή, πρόσεξε την άμυνα της και σε μια από τις λίγες καλές στιγμές που έβγαλε στην επίθεση, πέτυχε το γκολ της νίκης στο 77’. Πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ άουτ, καθώς είναι στη 2η θέση του γκρουπ της και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, όλα εξαρτώνται από την ίδια. Από εδώ και πέρα οι δυσκολίες είναι αρκετές, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει το Κόπα Σουνταμερικάνα, στο οποίο είναι στους ομίλους. Η Λανούς θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να αντιμετωπίσει την Κουιάμπα. Εκτός ο καλός χαφ Λοάισα που τραυματίστηκε, ενώ παραμένουν σταθερά εκτός οι βασικότατοι επιθετικοί Ντίας και Ακόστα. Θα κάνει αλλαγές ο Ζιελίνσκι στην ενδεκάδα απόψε.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΛΑΝΟΥΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (02:30): Δεν κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα εντός έδρας απέναντι στην Σέντραλ Κόρδοβα και έμεινε στο 2-2 εν τέλει. Βρέθηκε να χάνει στο 16’, αλλά η απάντηση ήταν άμεση για το 1-1 στο 21’. Μάλιστα, στο 41’ έκανε και την ανατροπή, ενώ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησε να βάλει και τρίτο για να το «καθαρίσει», αλλά δεν τα κατάφερε και το… πλήρωσε. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο. Παλεύει να μπει στην τετράδα του γκρουπ της, βρίσκεται στο -2, αλλά από την στιγμή που δεν είναι σταθερή δεν έχει πολλές ελπίδες. Η άμυνα της την προδίδει συχνά. Θα τσεκαριστεί ο καλός στόπερ Πάρδο πριν το ματς. Επιστρέφει τουλάχιστον ο καλός φορ Γκάμπα. Δεν αποκλείονται οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γκονσάλες. Έχει και κάποιες μακροχρόνιες απουσίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης