Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Combo bet στο ντέρμπι «αιωνίων»

Με Combo bet στο ντέρμπι «αιωνίων»
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 11:32

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η δράση στη Superleague 2 και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά της ημέρας (15/4/24).

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'

Ανάλυση Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β' έχει μπλέξει για τα καλά με την υπόθεση της παραμονής, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, το γεγονός πως δεν έχει εξασφαλίσει εύκολα τη σωτηρία του οφείλεται στην τιμωρία 10 βαθμών που δέχθηκε στην κανονική διάρκεια. Αυτή τη στιγμή, η φόρμα του δεν είναι καθόλου καλή κι έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, οπότε περιμένουμε να βγάλει αντίδραση.

Το θετικό είναι πως παίζει στην έδρα του, εκεί όπου έχει καταφέρει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το μεγαλύτερο προσόν των «Ερυθρόλευκων» είναι η επιθετική λειτουργία.

Ανάλυση Παναθηναϊκός Β'

Ο Παναθηναϊκός Β' βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως αγωνιστικά δεν πείθει και είναι αρκετά πιθανό να υποβιβαστεί. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος χωρίς γκολ, στην έδρα του Αιγάλεω, ενώ είχε προηγηθεί μια ήττα από την Παναχαϊκή (2-0).

Ένα από τα μεγάλα του προβλήματα τη φετινή σεζόν είναι η εκτός έδρας παρουσία του, εκεί όπου έχει κερδίσει ελάχιστους βαθμούς. Μάλιστα, στις περισσότερες ήττες που γνώρισε στις εξόδους του, δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β': Προγνωστικά

«Ντέρμπι Αιωνίων» στη μάχη της παραμονής της Superleague 2, όμως εδώ το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός Β΄ είναι καλύτερη ομάδα από τους «Πράσινους» και το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα καταφέρει να σωθεί, αρκεί όμως να εμφανίσει το καλό του πρόσωπο σε αναμετρήσεις σαν τη σημερινή.

Στοιχηματικά, εφόσον περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων και μάλιστα με γκολ, θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 1.5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.88 στη Stoiximan.

Superleague 2: Προγνωστικά (15/4/24)

15/04, 16:00 Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 1 & Over 1.5 @1.88

Διαβάστε επίσης