Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείτε τους αγώνες του Ολυμπιακού με προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV

Δείτε τους αγώνες του Ολυμπιακού με προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 09:16

Ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και δίνει τη μάχη του στα playoffs της Stoiximan Superleague. Επιπλέον, μετά τις προκρίσεις κόντρα σε Φερεντσβάρος και Μακάμπι Τελ Αβιβ, βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League, εκεί όπου αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ.

Δείτε δωρεάν* τους αγώνες του Ολυμπιακος

Η Stoiximan λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν τα περισσότερα παιχνίδια των playoffs της πιο συναρπαστικής Stoiximan Superleague των τελευταίων ετών, με μία Σούπερ προσφορά* γνωριμίας! Στην ουσία δίνει δωρεάν πρόσβαση στα κανάλια της Cosmote TV, για έναν ολόκληρο μήνα!

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League, οπότε εφόσον τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης ανήκουν στην Cosmote TV, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν* του αγώνες των «Ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη.

????Σημείωση: προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV για να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να απολαύσεις όλο το περιεχόμενο δωρεάν* για ένα μήνα!

Οι αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρμπαχτσέ (3-2) στην έδρα του κι έτσι θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην Τουρκία. Φυσικά, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν* τον επαναληπτικό με την Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/04/24), στις 22:00.

Η αναγέννηση που έφερε ο Μεντιλιμπάρ

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να φέρει στην Ελλάδα τον Μεντιλιμπάρ και φαίνεται πως έπραξε πολύ σωστά. Με την έλευση του Ισπανού τεχνικού, η ομάδα έχει δείξει αρκετή βελτίωση και έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου και έχει σημαντικές ελπίδες. Την ίδια ώρα, έχει πάρει και την πρόκριση στην Ευρώπη, ευρισκόμενος πλέον στα προημιτελικά του Conference League.

Όλα θα κριθούν στα playoffs

Τα playoffs είναι μια διαδικασία η οποία έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη Superleague. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, συμμετέχουν έξι ομάδες και όλες αγωνίζεται μεταξύ τους, σε διπλούς αγώνες (Εντός κι εκτός έδρας).

Οι ομάδες που θα λαμβάνουν μέρος στα playoffs:

  1. ΠΑΟΚ
  2. ΑΕΚ
  3. Ολυμπιακός
  4. Παναθηναϊκός
  5. Άρης
  6. Λαμία

Η Cosmote TV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα τεσσάρων από τους έξι συλλόγους που θα βρεθούν στα playoffs. Συνεπώς, με τη Σούπερ προσφορά* γνωριμίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλειοψηφία των αγώνων!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης