Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βροχή» από γκολ στο «Etihad», με το 1.80 στο Μόναχο

«Βροχή» από γκολ στο «Etihad», με το 1.80 στο Μόναχο
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 12:30

Δεν σταματά η δράση στο Champions League, καθώς απόψε θα συμπληρωθεί το... παζλ των ημιτελικών της διοργάνωσης. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε όρθια στο Λονδίνο (2-2), αν και πολλοί την είχαν ξεγραμμένη. Απέδειξε πως έχει δυνατή ομάδα και βαριά φανέλα, σε μία σεζόν που προφανώς και πολλοί θα θέλουν να «διαγράψουν» με τα εντός των συνόρων πεπραγμένα (χαμένο πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά, αποκλεισμός στο Κύπελλο από την τρίτης κατηγορίας Σααρμπρίκεν!). Βέβαια, ο μοναδικός τρόπος να σωθεί η χρονιά, είναι να πάρει το Champions League, κάτι που από τη μία δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό, αλλά από την άλλη είναι η Μπάγερν, δεν μπορείς να την ξεγράψεις έτσι απλά. Με Γκνάμπρι (18’) και Κέιν (32’ πέν.), γύρισε το παιχνίδι και θα μπορούσε στο τέλος να βρει και τρίτο γκολ. Γενικότερα, αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες κυρίως στην αρχή, αλλά έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντι στον γρήγορο ρυθμό που πολλές φορές επιβάλλει η Άρσεναλ. Επίσης, στο πρωτάθλημα, νίκησε 2-0 την Κολωνία με την γκολάρα του Γκερέιρο (65’) και το πλασέ του Μίλερ (93’). Θα μπορούσε να είχε απλοποιήσει τα πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα που είχε και δύο δοκάρια (Κέιν, Τελ).

Δεν χωράει αμφιβολία ενόψει του Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ ότι αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τους Βαυαρούς ότι «έχασαν» τρία βασικά «γρανάζια», τον Γκνάμπρι, τον Κομάν και τον Ντέιβις. Ο Γερμανός εξτρέμ χτύπησε στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ και θα μείνει περίπου 3 εβδομάδες εκτός δράσης, ο Γάλλος εξτρέμ χτύπησε με την Κολωνία και θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα. Επίσης, ο Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Καναδό μπακ λόγω τιμωρίας. Κατά τα άλλα, λείπουν και οι Μποΐ (δεξί μπακ) και Σαρ (δεξί μπακ). Ο Σανέ έλειψε από τον αγώνα με την Κολωνία λόγω ενοχλήσεων, αλλά λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Novibet Review

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Η Άρσεναλ πηγαίνει στο Μόναχο με στόχο να πάρει την πρόκριση, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει η αποψινή αναμέτρηση. Όπως δυσκολίες είχε και η πρώτη, στο Λονδίνο. Μπήκε δυνατά, προηγήθηκε με τον Σάκα στο 12’, όμως, στην πορεία του αγώνα, δύο λάθη έφεραν τα πάνω-κάτω και ξαφνικά βρέθηκε να κυνηγάει από το 32’. Γλίτωσε, πάντως, τα χειρότερα με το γκολ του Τροσάρ (76’), από την υπέροχη ενέργεια του Ζεσούς. Σίγουρα, πάντως, για να έχει ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει απόψε το βράδυ στο Μόναχο να της πάνε όλα πρίμα ή να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Πάντως, μετά το 2-2 στον πρώτο αγώνα, άλλαξαν και πάλι οι ισορροπίες στο ζευγάρι σχετικά με την πρόκριση, σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Άρσεναλ έχασε 2-0 μέσα στο «Έμιρεϊτς» από την Άστον Βίλα και έτσι έπεσε από την κορυφή. Δεν είχε καλή εικόνα και «πληγώθηκε» από τον πρώην προπονητή της (Έμερι) και τον πρώην τερματοφύλακά της (Μαρτίνες).

Εν τω μεταξύ, διπλό θέμα δημιουργήθηκε και στην Άρσεναλ στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Άστον Βίλα. Ο Έντεγκααρντ αντικαταστάθηκε με ενοχλήσεις, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκε προς το τέλος και ο Σάκα. Πάντως, και οι δύο, πέρα από ότι άκρως κομβικοί στο παιχνίδι των «κανονιέρηδων», προπονήθηκαν κανονικά χθες και θα είναι στη διάθεση του Μικέλ Αρτέτα. Εκτός δίνεται μόνο ο ανέτοιμος Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Το έχει ξανά κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Πέρσι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο ήρθε ισοπαλία στη Μαδρίτη στο πρώτο ματς, αλλά στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια και με τέσσερα γκολ διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση. Το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος. Στο Μπερναμπέου μπορούσε να φύγει και με το διπλό, όμως και το 3-3 δεν είναι ένα αποτέλεμα που τη... χάλασε ιδιαίτερα με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι. Προέρχεται από ένα άνετο απόγευμα απέναντι στην Λούτον με το τελικό 5-1 να διαμορφώνεται εύκολα και μάλιστα με τον Γκουαρντιόλα να κάνει μεγάλο rotation αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Ρεάλ. «Πάντα τα παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή τη διοργάνωση είναι μεγάλα. Για μένα ανέκαθεν ήταν σημαντικά είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Δεν τη φοβάμαι, αλλά τη σέβομαι ως αντίπαλο. Ξέρουμε πως το παιχνίδι θα έχει ένταση», ανέφερε ο προπονητής της Σίτι, που έχει αμφίβολο τον Γουόκερ, ενώ δεν είναι στο 100% ο Ακέ.

Novibet Live Casino

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Πέρασε και από τη Μαγιόρκα με το δύσκολο 1-0 η Ρεάλ Μαδρίτης και από τη στιγμή που διατήρησε το συν οχτώ από την Μπαρτσελόνα, πηγαίνει στο Μάντσεστερ για το ματς της χρονιάς. Ο Αντσελότι άφησε πολλούς βασικούς εκτός προκειμένου να τους έχει φρέσκους στο παιχνίδι της Τετάρτης, είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται, τελικά ο Τσουαμενί έδωσε τη λύση για το τελικό αποτέλεσμα και ακόμα μία νίκη. Δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγή σχήματος στο Έτιχαντ, παρά το γεγονός πως η Σίτι έχει μεγαλύτερη επιθετικότητα εντός έδρας. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει συγκεκριμένο ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνει, ο Αντσελότι χαρακτήρισε πάντως φαβορί τη Σίτι από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της και είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δε θα έχει τον Τσουαμενί που έχει συμπληρώσει κάρτες, εκτός παραμένουν οι Κουρτουά και Αλάμπα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το Stoiximaview σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης