Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 18:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Έπειτα από ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και από μια... τραβηγμένη απόφαση του διαιτητή, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα με 82-80 και πλέον βρίσκεται πίσω με 2-1 και με την πλάτη στον τοίχο. Απόψε ακολουθεί το Game 4 (19:45) ξανά στο Φαληρικό γήπεδο, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να φέρουν την σειρά στο 2-2. «Μια δύσκολη ήττα για εμάς, ένα ματς το οποίο, όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μέσα στο ματς, αλλά όλες οι αποφάσεις στο τέλος των αντιπάλων και οι δικές μας κατά κάποιο τρόπο ήταν εναντίον μας. Θέλω να πω, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει το τελευταίο σουτ ή μία βολή ή να μην είχαμε κάνει ένα αμυντικό λάθος συνεννόησης, να μην δώσουμε ένα τρίποντο στον Αμπρίνες. Ξέρουμε, ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ δυνατή, πάρα πολύ καλή ταλαντούχα ομάδα και πολύ έμπειρη και κάθε λάθος που κάνεις, το πληρώνεις, δεν στο συγχωρεί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τέλος αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Η Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική στο Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ωστόσο στο φινάλε χρειάστηκε και την τύχη, προκειμένου να πανηγυρίσει την νίκη. Το φάουλ του Πετρούσεφ πάνω στον Πάρκερ στην εκπνοή της παράτασης ήταν αυτό που έκρινε το ματς και χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα στους Καταλανούς. Κάπως έτσι οι «μπλαουγκράνα» έχουν απόψε την ευκαιρία να φτάσουν στο 3-1 και μαζί στην πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αν και θα είναι δύσκολο, γιατί θα προσπαθήσουν να παίξουν αργά. Παράλληλα, πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αφού είναι σημαντικό να μην παραχωρήσουμε εύκολους πόντους. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το αυριανό ματ κια να πάρουμε την πρόκριση για το Final Four. Οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες με πριν την έναρξη της σειράς παρότι έχουμε πάρει το προβάδισμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Καταλανών, Ρότζερ Γκριμάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης