Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα γκολ σε Άνφιλντ και Λεβερκούζεν

Με τα γκολ σε  Άνφιλντ και Λεβερκούζεν
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 - 13:20

Πάσχα σήμερα και μπορεί να μην έχουμε δράση στην Super League, ωστόσο στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης επικρατεί χαμός! Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30): Να «αγκαλιάσει» την έξοδο στην Ευρώπη θέλει εδώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είδε όλες τις ομάδες που είναι από κάτω και κοντά της να έχουν απώλειες (Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ, Βέρντερ). Βέβαια, έχει και πολύ δύσκολο έργο, μιας και απέναντί της έχει την κορυφαία ομάδα της χώρας στη φετινή σεζόν. Έχασε 2-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο και δεν είχε καλή εικόνα. Το πάλεψε όσο μπορούσε, ισοφάρισε στο 23’ με τον Εκιτικέ, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ, η μοναδική σε σύνολο έξι αναμετρήσεων. Το έχω ξαναγράψει, φέτος δεν είναι καλή, όμως, ακόμη κι έτσι, την κάνει τη δουλειά της. Κλείνει το πρωτάθλημα με Γκλάντμπαχ εκτός και Λειψία εντός. Δίνονται εκτός ο Κάλαϊτζιτς (επιθετικός), ο Ρόντε (μέσος) και ο Λούνε (μέσος).

bwin Review

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30): Η Λεβερκούζεν είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Europa League μετά το πέρασμά της από το «Ολίμπικο» με το 2-0 επί της Ρόμα! Ο Βιρτζ στο 28’ και ο Όντριχ με γκολάρα στο 73’ «υπέγραψαν» άλλη μία νίκη για την ομαδάρα του Αλόνσο που πάει να τα πάρει όλα και να κάνει το τρεμπλ χωρίς ήττα (47 ματς έχει συμπληρώσει ήδη)! Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το 2-2 με την Στουτγκάρδη, όπου αν και βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 96’! Τι πιο σύνηθες με τη φετινή Λεβερκούζεν, έχουν μαζευτεί πολλά τα ματς που έχει αποφύγει την ήττα στο τέλος με γκολ στις καθυστερήσεις. Ακολουθεί η δεύτερη αναμέτρηση με τη Ρόμα, μετά τα ματς πρωταθλήματος με Μπόχουμ εκτός και Άουγκσμπουργκ εντός και για φινάλε ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας με την Καϊζερσλάουτερν (25/5). Και φυσικά εκκρεμεί ο τελικός του Europa League, εφόσον δεν γίνει κάποιο... θαύμα. Δεν έχει απουσίες ο Αλόνσο, έχει λογική να κάνει rotation, την ώρα που στο πλευρό των παικτών του θα υπάρχουν και 5.600 φίλαθλοι της Λεβερκούζεν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30): Η... χαριστική βολή ήρθε για τη Λίβερπουλ με αυτό το 2-2 στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ και έτσι έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Έκανε φανταστική σεζόν ως τώρα, αλλά τα χάλασε όλα σε τρία ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας, εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Έβερτον και τώρα αυτό. Το γύρισε, βέβαια, αλλά ισοφαρίστηκε στο 77’ και δεν μπόρεσε να βρει γκολ νίκης. Είχαμε και τη διαμάχη ανάμεσα σε Κλοπ και Σαλάχ την ώρα που ο Αιγύπτιος ετοιμαζόταν να μπει αλλαγή και «έδεσε το γλυκό». Η τελευταία νίκη των «κόκκινων» είναι αυτό το 3-1 επί της Φούλαμ πριν δύο εβδομάδες. Για την ιστορία, κλείνει τη σεζόν με Άστον Βίλα εκτός και Γουλβς εντός. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φαν Ντάικ (κεντρικός αμυντικός), επιστρέφει ο Μπράντλεϊ, παραμένουν εκτός οι Ζότα (επιθετικός), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Ντόουκ (εξτρέμ).

Διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30): Με πεσμένη ψυχολογία μπαίνει και η Τότεναμ στο ντέρμπι του «Άνφιλντ», μιας και μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι (2-0), εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της για την 4άδα και το Champions League. Πλέον, είναι στο -7 από την Άστον Βίλα και με ματς λιγότερο, κοινώς η κατάσταση δεν είναι στα δικά της χέρια. Και όλα αυτά ενώ κλείνει με Μπέρνλι και Μάντσεστερ Σίτι εντός και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός. Η ομάδα του Ποστέκογλου δεν έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με την Τσέλσι, ανέβασε στροφές στο δεύτερο, ήταν καλύτερη, αλλά γκολ δεν βρήκε και έτσι ήρθε η 3η διαδοχική ήττα. Είχαν προηγηθεί το 3-2 από την Άρσεναλ όπου ήταν καλύτερη και το 4-0 από τη Νιούκαστλ όπου δεν ήταν καλή. Η τελευταία της νίκη είναι αυτό το 3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στις 7/4, τελευταίο διπλό το εκκωφαντικό 4-0 επί της Άστον Βίλα στις 10/3. Επίσης, για να βρούμε το τελευταίο διπλό στο «Άνφιλντ», γυρίζουμε στον Μάιο του 2011 σε εκείνο το 2-0 με Φαν ντερ Φάαρτ και Μόντριτς! Δίνονται εκτός οι Ουντότζι (αριστερό μπακ), Ντέιβις (αριστερό μπακ), Σεσενιόν (εξτρέμ), Βέρνερ (επιθετικός), Φόρστερ (τερματοφύλακας), Σόλομον (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης