Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ πτώση στην απόδοση να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Conference και Euroleague

Σούπερ πτώση στην απόδοση να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Conference και Euroleague
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 13:12

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί δύο τίτλους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην Ευρώπη και το BetMarket έχει εντοπίσει την απόδοση για να γράψει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός ζει το απόλυτο όνειρο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ποδόσφαιρο, μιας και θα διεκδικήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο και θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που διεκδικεί μία θέση στην κορυφή της Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό το 1971.

Παράλληλα, όμως, ο Ολυμπιακός έχει σταθερή ευρωπαϊκή πορεία και στο μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν σταθερή παρουσία μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης και θα βρεθούν για 3η σερί σεζόν σε Final-4 διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ολυμπιακός - Ευρώπη: Η απόδοση να γράψει ιστορία

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Η απόδοση κατάκτησης του Conference League έχει απόδοση 2,15 από 2,90 στην Winmasters. Αν μη τι άλλο αν το πετύχει ο Ολυμπιακός, θα γράψει τη δική του ιστορία στην Ευρώπη.

Παράλληλα όμως και σύμφωνα με τις αποδόσεις της Stoiximan.gr, ο Ολυμπιακός είναι το 3ο φαβορί για να κατακτήσει τη Euroleague της τρέχουσας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι περσινοί φιναλίστ έχουν απόδοση 5.00 από το 8,50 που είχαν πριν τα playoffs. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε τους τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχει τρεις νέους παίκτες στο ρόστερ του (Ράιτ, Πετρούσεφ, Μήτρου Λονγκ), από τους οποίους περιμένει τις απαραίτητες βοήθειες. Βέβαια, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (ισοφάρισε σε 2-2) και πάει Βαρκελώνη για... τελικό, με τους "ερυθρόλευκους" που θέλουν να συμμετέχουν στο 3ο συνεχόμενο Final-4

Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία, την όρεξη και το κίνητρο να διεκδικήσει για 3η σερί χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο στην Ευρώπη. Η κατάκτηση της Euroleague έχει απόδοση 6,00 από 11,00 στην Winmasters.

Γιατί όχι και τα δύο;

Είπαμε και παραπάνω πως το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός, όχι μία αλλά δύο ευρωπαϊκές κούπες δεν είναι εύκολο. Δεν είναι, όμως, και απαγορευτικό. Άλλωστε, είναι ένα σενάριο που το έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League και την Euroleague την σεζόν 2017-18. Φυσικά, τα μεγέθη είναι διαφορετικά, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Δείτε την απόδοση να κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους εδώ!

Διαβάστε επίσης