Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Live streaming

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Live streaming
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 18:45

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming: Έχοντας περιθώριο μονάχα για ένα αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά αφήνει τους ερυθρόλευκους εκτός από την διεκδίκηση του τίτλου. Κάπως έτσι οι Πειραιώτες πλέον στοχεύουν να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους την επόμενη σεζόν μέσω των playoffs δίχως να περιμένουν τον τελικό του Conference. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρέτσου. Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός δεν αποκλείεται να ανακατέψει την... τράπουλα στο αρχικό σχήμα. «Οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πλέον παίζουμε για την τελική μας κατάταξη στην βαθμολογία και θέλουμε οπωσδήποτε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Όλοι ξέρουμε πως υπάρχει το σενάριο να βγούμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα και να κερδίσει ο Άρης το Κύπελλο και τότε θα είμαστε εκτός Ευρώπης. Επομένως πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα ματς που απομένουν για να είμαστε τουλάχιστον τρίτοι στο πρωτάθλημα και μετά αν ο τελικός του Conference μας δώσει και ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο καλώς να έρθει. Μέχρι τότε όμως εμείς πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την θέση μας στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος», τόνισε ο Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming: Από την πλευρά της η ΑΕΚ είναι κοντά στο να εξασφαλίσει τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της. Αρκεί να κάνει το 2/2 κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία. Το ευχάριστο για τον Αλμέιδα είναι πως έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. «Ένα παιχνίδι κλειδί, ένα ντέρμπι. Ο αντίπαλος προέρχεται από κάτι πολύ σημαντικό, που ανυψώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να βρίσκεται η ομάδα του στον τελικό του Conference League. Και το άξιζε. Τώρα, μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε αυτή τη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματίας Αλμέιδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης