Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ ειδικά από το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Σούπερ ειδικά από το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 14:05

Το Freetips247.com παρουσιάζει όλα τα δεδομένα μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα (29/05, 22:00) για τον τελικό του UEFA Conference League στην «OPAP Arena».

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά μέχρι τον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «Ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην «OPAP Arena» την Φιορεντίνα, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της ίδιας διοργάνωσης γνωρίζοντας την ήττα στο 90΄ από την Γουέστ Χαμ (2-1).

Oι «Viola» θεωρούνται losers στην ευρωπαϊκή ιστορία τους, καθώς από τους πέντε τελικούς που πήραν μέρος σε Κύπελλο Πρωταθλητριών (1956-57), Κύπελλο Κυπελλούχων (1960-61, 1961-62), Κύπελλο UEFA (1989-90) και Conference League (2022-23), κατέκτησαν το τρόπαιο μόλις μια φορά το 1961 στο Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση της Super League, διατηρεί ως μοναδική αγωνιστική εκκρεμότητα την θέση του αριστερού μπακ, καθώς ο Ορτέγκα είναι διαθέσιμος αλλά υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την έκβαση του τελικού έχοντας κατακτήσει στην περυσινή σεζόν το Europa League με την Σεβίλλη.

Ειδικά στοιχήματα

Ας δούμε όμως κάποια ειδικά στοιχήματα με ξεχωριστή αξία. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Βάσκο τεχνικό στον πάγκο δεν παρατούν κανένα παιχνίδι κάτι που φάνηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου πήραν την ισοπαλία που ισοδυναμούσε με την τρίτη θέση μολονότι έχαναν με 2-0.

Η Φιορεντίνα διαθέτοντας την τεχνογνωσία από την περυσινή της παρουσία στον τελικό αναμένεται να πιέσει τον Ολυμπιακό ψάχνοντας ένα γκολ. Ακόμη και αν αυτό συμβεί, θεωρείται βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα το παλέψει έχοντας στα υπέρ του και το γεγονός πως η αναμέτρηση διεξάγεται επί ελληνικού εδάφους.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι. Η όποια ποιότητα της Φιορεντίνα αντισταθμίζεται από την έδρα του τελικού, ενώ από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έριξε στο «καναβάτσο» με δύο νίκες την Άστον Βίλα που ήταν το φαβορί της διοργάνωσης τα πάντα δείχνουν πιθανά. Δεν αποκλείεται ο τελικός να κριθεί στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 5.40!

Βασιζόμενοι στην ίδια λογική αλλά παίρνοντας μικρότερα ρίσκο θα επιλέξουμε το 1-1 ως anytime score. Η εικόνα των δύο ομάδων είναι τέτοια που τούτο το σενάριο φαντάζει δυνατό για να επαληθευτεί σε 2.40.

Ειδικά στοιχήματα - Freetips247.com Επιλογές

Φιορεντίνα να προηγηθεί και να λήξει ισόπαλο το ματς – 8,25

Να κριθεί στα πέναλτι – 5,40

Σκορ στη διάρκεια του αγώνα 1-1 – 2,40

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο freetips247.com.

Διαβάστε επίσης