Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Final Four: Να γράψει ιστορία στο Βερολίνο με αποδόσεις - φωτιά

Ολυμπιακός Final Four: Να γράψει ιστορία στο Βερολίνο με αποδόσεις - φωτιά
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 19:52

Ο Ολυμπιακός αναζητά την τέταρτη κούπα στο Final Four του Βερολίνου και το Stoiximaview σας παρουσιάζει τις πιο προκλητικές αποδόσεις, στα προγνωστικά Euroleague.

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Uber Arena, με την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ρίχνεται στη μάχη του Final Four της Euroleague (24/5, 22:00). Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Πειραιώτες, αναζητούν… εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό, στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Μάθετε τα πάντα για το Euroleague Final Four 2024

Μπροστάρης του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να θέλει να τον οδηγήσει στην Γη της Επαγγελίας. Εχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι αρκετά πιθανό να κυριαρχήσει στον τομέα των ριμπάουντ.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Μιλουτίνοφ που θέλει να τραβήξει… κουπί σε αυτό το Final Four της Euroleague. Είναι και ο Γουίλιαμ -Γκος. Με τον Αμερικανό γκαρντ να προσφέρεται σε απόδοση-φωτιά για πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στην διοργάνωση.


Τέλος, με βάση και τα όσα είδαμε στην regular season της Euroleague, έχει αξία να στηρίξουμε τους Πειραιώτες στον τομέα των κλεψιμάτων. Είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να κάνει θραύση (και) σε αυτό το σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης