Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα βλέμματα στην Uber Arena!

Όλα τα βλέμματα στην Uber Arena!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 12:46

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. «Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη μάχη του Final 4 της Euroleague, μιας και αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του StoiximaView.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (19:00): Η αλήθεια είναι ότι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού περιμένουν πώς και πώς τη συμμετοχή στο Final Four ύστερα από 12 χρόνια απουσίας. Και αν μη τι άλλο το «κλισέ» που λέει ότι «θα το πάρει η ομάδα που το θέλει περισσότερο» αντιπροσωπεύει πλήρως τους «πράσινους» από τη στιγμή που είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη αποχή από Final Four και κατάκτηση. Ο Αταμάν δήλωσε πρόσφατα ότι θα στηριχθεί στην άμυνα στον ημιτελικό. Οπότε το αμυντικό πλάνο των «πρασίνων» και ο στόχος για τον περιορισμό της Φενέρμπαχτσε, μας οδηγεί σε Under 159.5 πόντων σε απόδοση 1.81. Καλύτερα θα ήταν να αποφύγουμε κάποιο σημείο γιατί σε 40 λεπτά, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Ο Τούρκος προπονητής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες μετά και τις επιστροφές των Σλούκα και Ερνανγκόμεθ.

Stoiximan: Ότι πρέπει να γνωρίζεις - Δες όλες τις προσφορές*.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (19:00): Ένα από τα στοιχεία που δείχνει με εμφατικό τρόπο την απόλυτη ισορροπία που επικρατεί -ιστορικά- μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε έχει να κάνει με την προϊστορία Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 34 φορές για όλες τις διοργανώσεις και μοιράζονται τις νίκες έχοντας από 17 η καθεμία! Οπότε υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με «σημείο» νίκης; Κανένας. Κρατήστε ότι η Φενέρ πήγαινε σε λίγες κατοχές κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια της σεζόν (σ.σ. έχοντας φυσικά και κάποια παιχνίδια τα οποία αποτέλεσαν εξαίρεση ανεβάζοντας το σκορ), κάτι που αναμένεται να δούμε και πάλι στο Βερολίνο. Όταν είναι μεγάλο το διακύβευμα και κρίνεται μια πρόκριση σε τελικό Euroleague, η σκοπιμότητα παίρνει τη θέση του ελεύθερου μπάσκετ. Γι' αυτό και προτείνουμε να σημειωθούν συνολικά λιγότεροι από 159.5 πόντοι στον ημιτελικό.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (22:00): Ήταν δίκαιο και έγινε… πράξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» είχε δείξει από πολύ νωρίς ότι είναι έτοιμη για ένα ακόμη Final Four στη Euroleague και αυτό επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο. Από τη μία, το σύνολο του Τσους Ματέο είχε μακράν το καλύτερο ρεκόρ από όλους και με 27-7 τερμάτισε μόνη πρώτη στην κορυφή και με διαφορά από τον δεύτερο. Στα Playoffs η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Μπασκόνια με πλεονέκτημα έδρας. Οι Βάσκοι δεν ήταν σε θέση να κοντράρουν τη «βασίλισσα», η οποία τους «σκούπισε» με 3-0 νίκες και έκλεισε πιο γρήγορα απ’ όλους θέση για το Βερολίνο. Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ματέο είχε και τη σειρά των Playoffs με την Γκραν Κανάρια, την οποία επίσης «σκούπισε» με 2-0 νίκες για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο μοναδικός που δεν μπορεί να βοηθήσει είναι ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (22:00): Έπειτα από μία πολύ επίπονη χρονιά και με σκαμπανεβάσματα, λόγω διαφόρων ατυχιών, ο Ολυμπιακός θα παίξει στο τρίτο σερί του Final Four στη Euroleague. Με έναν πολύ δυναμικό δεύτερο γύρο στην κανονική περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν 5οι και πήραν την απευθείας πρόκριση για τα Playoffs. Εκεί, βρήκαν μπροστά τους την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. Αν και οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με break, στη συνέχεια ήταν με την πλάτη στον… τοίχο. Ωστόσο, μία εμφατική νίκη με 34 πόντους διαφοράς στο Game 4 και ένα ιστορικό break στο Game 5, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τσέκαραν το εισιτήριο για το Βερολίνο. Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός έδειξε σε καλή κατάσταση και στα δύο ματς των Playoffs κόντρα στην ΑΕΚ. Πετυχαίνοντας στο πρώτο 92 πόντους και στο δεύτερο 100π. οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Βερολίνου. Θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυαλό των παικτών της Ρεάλ ο Ολυμπιακός στον δεύτερο. Ανάλυση και προγνωστικά.