Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εκδίκηση του Ολυμπιακού και τα ειδικά

Η εκδίκηση του Ολυμπιακού και τα ειδικά
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 10:02

Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 της ημέρας (24/5/24) και το BetMarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ.

Η επανάληψη του περσινού μεγάλου τελικού της Euroleague είναι γεγονός. Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός κοντράρονται, αυτή τη φορά όχι με φόντο τον τίτλο, αλλά τον τελικό του Final-4 2024, με τους «ερυθρόλευκους» να αποζητούν εκδίκηση και τους Μαδριλένους έναν ακόμα τίτλο.

Το Final-4 2024 της Euroleague είναι γεγονός και ο δεύτερος ημιτελικός που δίνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός έχει αυτό το έξτρα κίνητρο, το οποίο και θα υπολογίσουμε στα σημερινά (24/5/24) προγνωστικά μας.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά Euroleague για σήμερα (24/5/24).

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (24/5/24): Ανάλυση ομάδων

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τερμάτισε στην κορυφή της regular season. Οι Μαδριλένοι έπαιξαν από την αρχή της σεζόν με σπασμένα φρένα, εξ ου και το 16-1 στον α’ γύρο. Ακόμα και όταν έκαναν τα πρώτα… νερά, ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη για μια ομάδα που έτρεχε ασταμάτητα και έπαιρνε το ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το άλλο. Ο Τσους Ματέο έχει στη διάθεσή του ένα πληρέστατο ρόστερ με παίκτες πεντάδας σε κάθε θέση και κυρίως με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ακόμα και ο… 15ος Κοζέρ, έχει το ρόλο του και πολλές φορές δίνει τη λύση. Στα δε playoffs πέρασε με χαρακτηριστική άνεση «σκουπίζοντας» την Μπασκόνια με 3-0.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο γιατί είναι η πιο refuse to lose ομάδα. Στοιχείο που οφείλουμε να έχουμε κατά νου στα σημερινά (24/5/24) προγνωστικά του Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός. Παρά τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού και τις απώλειες σημαινόντων παικτών (Βεζένκοφ, Σλούκας), παρά τους πολλούς τραυματισμούς, παρά την έλλειψη κλασσικού σκόρερ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον δικό τους τρόπο να πάρουν την πρόκριση στα Playoffs και εν συνεχεία στο Final-4. Η δε πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα ήταν με τον πιο… Ολυμπιακό τρόπο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν δύο διπλά στο «Palau Blaugrana», με την άμυνα τους να είναι πιο σφιχτή από ποτέ.

Το σημείο

Όσον αφορά το βασικό μας σημείο, θα αναλύσουμε το σκεπτικό μας. Δικαίως είναι φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες η Ρεάλ Μαδρίτης. Στη διάρκεια της σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα. Αλλά! Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα όσον αφορά την αμυντική συνέπεια και κυρίως η ομάδα με την καλύτερη χημεία και τους ρόλους. Συν τοις άλλοις, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στο 3ο σερί Final-4 τους και αν δεν κάνουν και φέτος το step up, δηλαδή να κατακτήσουν το τρόπαιο, δύσκολα θα ξαναβρεί αυτό το σύνολο τέτοια ευκαιρία. Εύκολα θα πει κανείς, πως αντίστοιχα είναι και το τελευταίο των Ρούντι – Γιουλ – Σέρχιο. Ναι, με την διαφορά ότι το κατέκτησαν πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο κίνητρο. Και το κυριότερο είναι πως οι αγώνες των Final-4 κρίνονται σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Τόσες που το χάντικαπ του +4,5 είναι αρκετά μεγάλο στα μάτια μας υπέρ του Ολυμπιακού. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό με το χάντικαπ στο +4,5 σε απόδοση 1,90 στην Fonbet στα σημερινά (24/5/24) προγνωστικά του Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός.

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (24/5/24): Τα ειδικά των παικτών

Πάμε να δούμε τα πιο ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα παικτών για το σημερινό (24/5/24) Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός στα προγνωστικά στοιχήματος μας.

Μέσα ο ηγέτης

Ένα από τα ειδικά παικτών που μας αρέσουν περισσότερο απ’ όλα στο σημερινό (24/5/24) Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός και θα μπει στα προγνωστικά μας είναι αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του Κώστα Παπανικολάου. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκών» αποτελεί και τον πλέον επιδραστικό παίκτη της ομάδας στην άμυνα. Περιμένουμε, λοιπόν, πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Εδώ υπάρχει το εξής ζήτημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σακίλ ΜακΚίσικ, επειδή είναι ένας φόργουορντ με ικανότητα στο κατέβασμα μπάλας, είναι ικανός στην άμυνα και εκρηκτικός στην επίθεση. Γενικότερα είναι ο παίκτης που αλλάζει ρυθμό στον αγώνα υπέρ των «ερυθρολεύκων». Το αναφέρουμε αυτό γιατί είναι ο παίκτης που παίρνει μαζί με τον Παπανικολάου λεπτά συμμετοχής στο «3». Αν ο ΜακΚίσικ είναι καλά, πιθανότατα να δούμε τον Παπανικολάου στο «4». Όπως τον είδαμε στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα. Αν δεν είναι τόσο καλά ο Αμερικανός, θα δούμε περισσότερο Παπανικολάου στο «3» και Πετρούσεφ/Πίτερς στο «4». Κοινή συνισταμένη τα πολλά λεπτά συμμετοχής του αρχηγού των Πειραιωτών.

Γι’ αυτό και επιλέγουμε το over 25:00 στα λεπτά συμμετοχής του Παπανικολάου σε απόδοση 2,00 στην Novibet.

Ο game changer

Συνεχίζουμε με τα ειδικά των παικτών και πάμε στον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός point guard μετακόμισε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και ναι μεν σε καμία περίπτωση δεν αντικατέστησε τον Σλούκα σαν προσωπικότητα, όμως είναι ο ιδανικός game changer για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αφού ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν, ο Γουίλιαμς Γκος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αποκορύφωμα ήταν τα playoffs με την Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 3/5 παιχνίδια με τους Καταλανούς είχε πάνω από 2 εύστοχα τρίποντα. Παράλληλα, συνολικά έχει βελτιώσει τα ποσοστά του από τα 6,75 φέτος.

Περιμένουμε πως μόλις μπει στο παρκέ θα πάρει προσπάθειες. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν πως θα βρει απέναντι του την second unit της Ρεάλ, δηλαδή τους Γιουλ και Ροντρίγκεθ που είναι πιο αδύναμοι αμυντικά. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Γουίλιαμς Γκος έχει απόδοση 2,55 στην Stoiximan και θα μπει στα σημερινά (24/5/24) προγνωστικά του Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός.

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (24/5/24) – BetMarket Επιλογές

24/5, 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 2 (+4,5) @1,90

24/5, 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός Παπανικολάου over 25:00 @2,00

24/5, 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός Γουίλιαμς Γκος over 1,5 εύστοχα τρίποντα @2,55

Διαβάστε επίσης

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Βερολίνου. Θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυαλό των παικτών της Ρεάλ ο Ολυμπιακός στον δεύτερο. Ανάλυση και προγνωστικά.