Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε Παμπλόνα και Ανδαλουσία

Σε Παμπλόνα και Ανδαλουσία
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012 - 18:35

Από το ισπανικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσουμε την ανάλυση της σημερινής βασικής μας πρότασης, με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Λεβάντε να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στα ματς της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι είναι δύο βαθμούς πίσω στη βαθμολογία από τη σημερινή τους αντίπαλο, όμως απόψε έχουν το μεγάλο ατού της έδρας.

Στην Ανδαλουσία η Σεβίλλη είναι πολύ καλύτερη ομάδα και μπορεί να επικρατήσει της Λεβάντε, που μετράει τρεις ήττες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Επιμένουμε… ισπανικά, καθώς η Οσασούνα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα μετά από εννέα παιχνίδια και αν δεν πάρει του βαθμούς ούτε σε αυτό το ματς, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα από νωρίς στην υπόθεση της παραμονής.

Η Παμπλόνα άλλωστε είναι μια από τις παραδοσιακές έδρες της κατηγορίας και ήρθε η ώρα να… μιλήσει. Λίγο βορειότερα, στη Λιόν, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Μπαστιά στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Η καλύτερη έδρα της κατηγορίας βάσει των ως τώρα αποτελεσμάτων είναι το «Ζερλάν», ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα μακριά από την Κορσική χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της.

Εύκολα ή δύσκολα οι «Λιονέ» θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ θα προσπαθήσουν να «τελειώσουν» από νωρίς την υπόθεση «νίκη» ενόψει του αγώνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στη Χώρα των Βάσκων με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κλείνουμε με το ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της σκοτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η πρωτοπόρος Σέλτικ δοκιμάζεται στην έδρα της κακής φέτος Νταντί Γιουνάιτεντ.

Σαφώς και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς, όμως η παρέα του Γιώργου Σαμαρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Κιλμάρνοκ (0-2) και δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες, με τρεις ομάδες να… παραμονεύουν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

284. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΛΤΙΚ 2 1,45

317. ΛΙΟΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ 1 1,70

323. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 1,90

350. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΕΒΑΝΤΕ 1 1,45

Διαβάστε επίσης

Πιο πιθανή η ισοπαλία!

Πιο πιθανή η ισοπαλία!

Σε έναν τέτοιο τελικό, φαβορί δεν υπάρχουν και παραδοσιακά η ισοπαλία έχει πάντα τον πρώτο λόγο...