Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς αντίπαλο ο Καβάνι

Χωρίς αντίπαλο ο Καβάνι
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013 - 18:22

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της εφετινής Serie A εξελίσσεται ο Εντινσον Καβάνι, που ασχέτως ότι η ομάδα του έμεινε μακριά από τους δύο βασικούς τίτλους και περιορίζεται όπως όλα δείχνουν στη δεύτερη θέση του Campionato πίσω από τη Γιουβέντους αυτός παίζει τόσο για το δικό του όνομα όσο και τη φανέλα της Νάπολι. Την πονάει την ομάδα ο «Ματαντόρ», που σκότωσε με τρία γκολ την Ιντερ στο Σαν Πάολο πριν από λίγες ημέρες, σε ματς που ουσιαστικά οι «παρτενοπέι» δεν είχαν κίνητρο εν αντιθέσει με την ομάδα του Μιλάνου. Οι Ναπολιτάνοι αυτή την αγωνιστική (36η) δοκιμάζονται στην έδρα της Μπολόνια, με την παρέα των Κονέ και Χριστοδουλόπουλου να έρχεται από τη συντριβή στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς έφυγε με μισή ντουζίνα γκολ στην πλάτη από το «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο του σεληνιασμένου Μίροσλαβ Κλόζε (6-0). Αμφότερες δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του ιταλικού βορρά έχει σωθεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Παίζουμε τη ρέντα αλλά και την… τρέλα του «Ματαντόρ» Εντινσον Καβάνι, που μετράει 26 γκολ ως τώρα στη λίγκα και συνεχίζει. Στο 1,70 η επικράτηση της ομάδας του Ματσάρι.

Φαβορί από αυτά που δεν «σπάνε» η Μίλαν, δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού και μαθηματικά πεσμένης Πεσκάρα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Απαγορεύεται η γκέλα για τους «ροσονέρι», που απειλούνται από τη Φιορεντίνα για την τριάδα και τα προκριματικά του Champions League. Δεδομένο το «διπλό» στο «Αντριάτικο», θέλουμε η Μίλαν να υπερκαλύψει και το ένα γκολ χάντικαπ που έχουν οι γηπεδούχοι στην ελληνική εταιρεία.

Κλείνοντας τη βασική μας τριάδα, ποντάρουμε σε ακόμα ένα «διπλό», με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά και απόδοση ιδιαίτερα δελεαστική. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ Ζυρίχης και Βασιλείας, με τη φιλοξενούμενη να είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της Ελβετίας σε όλα τα επίπεδα και να αξίζει το ποντάρισμά μας σε αποδόσεις τόσο υψηλές (εν προκειμένω προσφέρεται στο 2,10).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

107 ΠΕΣΚΑΡΑ-ΜΙΛΑΝ Γ1 2 1,40
117 ΖΥΡΙΧΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 2,15
123 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2 1,70

Διαβάστε επίσης

Ρεφάρει η Νιγηρία

Ρεφάρει η Νιγηρία

Τρεις οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τον «ΓΑΥΡΟ» προκειμένου να πάτε στο ταμείο.

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Διαβάστε τις προτάσεις του ΓΑΥΡΟΥ για να πενταπλασιάσετε το ποντάρισμα μας στο κουπόνι του Σαββάτου.