Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζει η Αταλάντα

Κερδίζει η Αταλάντα
Κυριακή, 6 Απριλίου 2014 - 16:40

Μεγάλα πράγματα από την Αταλάντα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Μπέργκαμο πραγματοποίησε έξι διαδοχικές νίκες και πλέον φλερτάρει ακόμα και με τις θέσεις της Ευρώπης. Τελευταίο επίτευγμα της ομάδας του Κολαντουόνο το εύκολο πέρασμα (0-2) από την έδρα της Μπολόνια το περασμένο Σάββατο, με την γκολάρα του Εστιγκαρίμπια να είναι ό,τι καλύτερο είδαμε στην αγωνιστική. Στην 32η στροφή του πρωταθλήματος η Σασουόλο επισκέπτεται το «Ατλέτι Ατζούρι» με σκοπό να βάλει δύσκολα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία. Πάντως η νεοφώτιστη δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει, ήτοι στη Serie Β. Στο 1,70 ο «άσος» της Αταλάντα, που παίρνει το ματς και συνεχίζει να γράφει ιστορία, απειλώντας παράλληλα για είσοδο στην πρώτη πεντάδα!

Μένουμε στη Serie A και στην 32η αγωνιστική αυτής, μεταφερόμαστε ωστόσο από το Μπέργκαμο στην Τοσκάνη για την πολύ ενδιαφέρουσα μάχη των Φιορεντίνα και Ουντινέζε. Οι «βιόλα» ουσιαστικά έχουν πετάξει λευκή πετσέτα στο κυνήγι της τριάδας και ενός εισιτηρίου στο Champions League, αφού Νάπολι και Ρόμα κάνουν τα… απαραίτητα. Η Φιορεντίνα πάντως θα πρέπει να διατηρηθεί σοβαρή έως το φινάλε αν θέλει να παίξει στο επόμενο Europa, γιατί για την ώρα παραμένει εκεί που παραμένει λόγω του ντεφορμαρίσματος των υπολοίπων συνδιεκδικητών Ιντερ και Πάρμα. Η Ουντινέζε έδεσε τον γάιδαρό της κάνοντας δύο «διπλά» στις τρεις τελευταίας αγωνιστικές και παίρνοντας και βαθμό μέσα στο Μιλάνο από την Ιντερ. Λογικά ακολουθούμε και εδώ τον «άσο» στο 1,60.

Μεταφερόμαστε στη Ligue 1 και το «Ζοφρουά Γκισάρ», εκεί όπου νωρίς το μεσημέρι η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί τη Νις. Μεγάλο αποτέλεσμα για τους «Στεφανουά» το «διπλό» μέσα στη Λιόν, νίκη που τους διατηρεί στην… ελπίδα ακόμα και για τριάδα! Η Νις ζόρισε την περασμένη Παρασκευή την Παρί, ωστόσο αν και δεν πήρε κάτι απέναντι στην πρωταθλήτρια δεν ανησυχεί για κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει την… κηδεία μέσα στην έδρα μιας Σεντ Ετιέν που έχει μεγάλο κίνητρο στο κυνήγι της τριάδας και της Λιλ. Στανταράκι του 1,45.

Η Εβερτον απειλεί την Αρσεναλ για την τετράδα του Champions League, ωστόσο περιμένουμε αυτήν τη φορά τους «κανονιέρηδες» να στέκονται στο ύψος τους και να παίρνουν τον βαθμό στο «Γκούντισον Παρκ», κάτι που θα ισοδυναμεί με νίκη. Σε καλή απόδοση η ισοπαλία, μας κάνει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

313 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΙΣ 1 1,45
315 ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ Χ 3,25
320 ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 1,70
323 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 1,60

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία για Βιγιαρεάλ

Ευκαιρία για Βιγιαρεάλ

Το ντεφορμάρισμα της Βιγιαρεάλ την έχει βγάλει εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς, αλλά έχει την ευκαιρία.

Κίνητρο και παράδοση

Κίνητρο και παράδοση

Με αναμετρήσεις αποκλειστικά από την 29η αγωνιστική της Bundesliga θα ασχοληθούμε σήμερα.