Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με λογική στο Κόπα Άφρικα

Με λογική στο Κόπα Άφρικα
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 - 15:00

Τα παιχνίδια για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά και αυτό του ιταλικού Κυπέλλου, στη σημερινή μας τριάδα.

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε τις πρώτες τέσσερις ομάδες των προημιτελικών του Coppa Italia και το τριήμερο ολοκληρώνεται το... παζλ των «8».

Σήμερα γίνεται η αρχή με τη βραδινή αναμέτρηση στην ιταλική πρωτεύουσα ανάμεσα σε Ρόμα και Εμπολι. Οι «τζιαλορόσι» δεν πείθουν στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά τις συνεχείς ισοπαλίες, έμειναν μακριά -ήτοι, στους μείον πέντε- από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Το Κύπελλο παραμένει πάντα στόχος των Ρωμαίων και η Εμπολι, που έκανε υπερπροσπάθεια για να φρενάρει την Ιντερ (0-0), δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο «Ολίμπικο».

Μοιάζει στανταράκι ο «άσος», σε χαμηλή απόδοση (1,35), ενώ λίγο καλύτερα (1,45) πληρώνει η επικράτηση της Ακτής Ελεφαντοστού επί της Γουινέας.

Πρεμιέρα, λοιπόν, σήμερα στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Αφρικα και οι Ιβοριανοί, σε ένα δύσκολο γκρουπ, εκτιμούμε ότι θα παρουσιαστούν σοβαροί και θα ξεκινήσουν «με το δεξί».

Ο Ρενάρ διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό υλικό -προεξέχοντος, πάντα, του Γιάγια Τουρέ- και η Ακτή μπορεί να πάει μακριά.

Τρεις ώρες μετά, στο δεύτερο ματς του ομίλου, ποντάρουμε στην ισοπαλία ανάμεσα σε Μαλί και Καμερούν, ασχέτως αν η απόδοση στο 3,00 δεν ενθουσιάζει. Με αποδόσεις φαβορί τα «αδάμαστα λιοντάρια», ωστόσο, το σύνολο του Κάσπερτσακ θα παλέψει να μην χάσει στην πρεμιέρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

115 ΡΟΜΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 1,35

311 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΓΟΥΙΝΕΑ 1 1,45

312 ΜΑΛΙ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ Χ 3,00

Διαβάστε επίσης

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Βραδιά ντέρμπι η σημερινή στην Ιβηρική, αφού η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην καταλανική πρωτεύουσα.

Ισορροπία στον Β' όμιλο

Ισορροπία στον Β' όμιλο

Αρκετά αμφίρροπα είναι τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του Β' ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ντεφορμέ η Μπορντό

Ντεφορμέ η Μπορντό

Μοιρασιά στο «Σαμπάν Ντελμά» και στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία στην 21η ημέρα της Ligue 1.